Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το άγνωστο επεισόδιο στο συνέδριοτης ΠΟΑΣΥ για τις μισθολογικές προαγωγές και ο εκνευρισμός του κ. Τόσκα

Από αστυνομικό λάβαμε την ακόλουθη επιστολή ενημέρωσης αναφορικά με ένα άγνωστο επεισόδιο που όπως υποστηρίζεται από το συντάκτη, διαδραματίστηκε στο
συνέδριο της ΠΟΑΣΥ.


"Εγινε αναφορά  απο πρόεδρο γερακαρακο στο δημοσίευμα για ωριμανσεις  κ κάλεσμα στον υπουργό να απαντήσει.....

Λίγο πρίν αρχίσει να απαντά, ακούστηκε απο το πλήθος των αντιπροσώπων " αισχος" και "ντροπή " και κάποιες αντιδράσεις αποδοκιμασίας. Ως έμπειρος στα " πολιτικά " παιχνίδια επικοινωνίας ο κ. Τόσκας, παίρνοντας το λόγο έδειξε δυσφορία και εκνευρισμό". Κρύβονται μέσα στην πλήθος αυτοί που φώναξαν " ανέφερε, ενώ στη συνέχεια μίλησε ΜΟΝΟ για το δημοσίευμα.

Ότι πρόκειται για παρελθόντα χρόνο και η αναδημοσίευση  είναι κακοήθεια. "Δεσμευομαι μόνο για ότι σίγουρα επιβεβαιωμένο έρχεται στο γραφείο μου", δηλαδή καμία δέσμευση, καμία αναφορά στην ουσία του δημοσιευματος για το αν θα ισχύσει το πάγωμα των ωριμανσεων......

Βέβαια είναι γνωστό ότι έχει υπογραφεί και ισχύει απο ,1-1-2017
Ως έμπειρος όμως για να φύγει απο την δύσκολη θέση επιτέθηκε στις όποιες αποδοκιμασίες κ ανέφερε την παλιά ημερομηνία του άρθρου..
Και ότι επιβεβαιωμενο θα πληρωθούν τα νυχτερινά των αστυνομικών,.... Με λίγα λόγια , η μπάλα στην εξέδρα όσο αναφορά την ουσία τοης απάντησης".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια