Οι πιο συνηθισμένες, αλλά και επικίνδυνες, στάσεις στο σεξ!


Οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι και τόσο συνηθισμένοι.

Όταν όμως συμβαίνουν τείνουν να είναι μια ιδιαίτερα επώδυνη διαδικασία και κύρια αιτία αποτελεί το μέρος που κάνεις σεξ και όχι ακριβώς το πώς το κάνεις, συμβουλεύει η ειδικός Dr. Debby Herbenick από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και συγγραφέας του βιβλίου Great in Bed.

Το  σεξ σε ασυνήθιστα μέρη, όπως για παράδειγμα στο γραφείο της δουλειάς σου ή στην τουαλέτα του αεροπλάνου, τείνει να οδηγεί σε περισσότερους τραυματισμούς σε σύγκριση με μια περίπλοκη σεξουαλική στάση.

Υπάρχουν όμως και ορισμένες σεξουαλικές στάσεις οι οποίες είναι περισσότερο ευάλωτες σε τραυματισμούς σε σύγκριση με άλλες.

Στον πάγκο της κουζίνας

Όταν εσύ είσαι όρθιος και εκείνη κάθεται μπροστά σου στον πάγκο της κουζίνας με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τη μέση σου. Το σεξ είναι ιδιαίτερα απολαυστικό και αυθόρμητο στη συγκεκριμένη στάση, ωστόσο είναι και πολύ ριψοκίνδυνο, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες για κάταγμα στο πέος σου.

Αν η σύντροφός σου κάθεται στον πάγκο και εσύ από τον ενθουσιασμό σου χάσεις το στόχο σου και στοχεύσεις είτε πιο ψηλά είτε πιο χαμηλά, τότε το άτυχο πέος σου δεν μπορεί να πάει πουθενά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει είτε στα κόκκαλα της κοπέλας σου είτε στον πάγκο της κουζίνας. Βασικά καλό θα ήταν να θυμάσαι πως οποιαδήποτε σεξουαλική στάση στα όρθια είναι επικίνδυνη για το πέος σου.

Στάση καουμπόισσα

Ενώ εσύ είσαι ξαπλωμένος, εκείνη κάθεται πάνω σου. Αντί όμως να γέρνει το σώμα της προς το στήθος της εκείνη κάνει το αντίθετο γέρνοντας προς τα πίσω κάτι καθόλου ευχάριστο για το πέος σου.

Όπως ο αγκώνας σου ή το γόνατο σου, έτσι και το στητό πέος σου μπορεί εύκολα να σπάσει εάν του ασκηθεί μεγάλη πίεση. Αν αισθανθείς κάποιο τράβηγμα ή κρακ κοντά στη βάση του πέους σου, τότε η γωνία της σεξουαλικής σας επαφής δεν βρίσκεται στη σωστή θέση. Ζήτησέ της να γύρει προς τα μπροστά σου.

Στα όρθια

Σκέψου το κάπως σαν το ιεραποστολικό στα όρθια. Ενώ εσύ κρατάς όλο της το βάρος πάνω σου, εκείνη γέρνει προς τα πίσω για να αυξήσει την τριβή μεταξύ σας.

Οποιαδήποτε ακροβατική στάση σαν αυτή είναι επικίνδυνη για το πέος σου, εφόσον έχεις έλλειψη ισορροπίας.  Συν το ότι αυξάνεις αυτόματα τις πιθανότητες να ρίξεις και την κοπέλα σου κάτω και να καταλήξετε και οι δυο στα επείγοντα.Πηγή: manslife.gr