Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς θα φορτίσετε γρήγορα το κινητό σας;


Θέλεις να κάνεις άμεσα ένα σημαντικό τηλεφώνημα και ανακαλύπτεις ότι η μπαταρία του κινητού σου είναι στα ναδίρ της! Κατάσταση ενοχλητική, που πρέπει να αντιμετωπίσετε άμεσα.

Παρακάτω θα δείτε μερικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φορτίζετε το κινητό σας γρήγορα, έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε άμεσα.

Μην φορτίζετε το κινητό σας στον υπολογιστή: Από τη θύρα του USB που χρησιμοποιείτε για να γεμίσετε τη μπαταρία δεν περνάνε πολλά αμπέρ και είναι λογικό αυτό, οπότε η ώρα που θα κάνετε για να γεμίσετε τη μπαταρία θα πολλαπλασιαστεί.

Μην χρησιμοποιείτε φορτιστές απομιμήσεις: Εκτός του ότι έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά ανάφλεξης αυτών των συσκευών, ο χρόνος που χρειάζεται για να γεμίσει η μπαταρία του κινητού σας από έναν τέτοιο φορτιστή, είναι πολύ περισσότερος από ότι από έναν… αυθεντικό.

Ίσως χρειαστεί να βγάλετε το κινητό από τη θήκη: Κοινώς πρέπει να διατηρείτε το τηλέφωνό σας δροσερό. Η μπαταρία ιόντων λιθίου που έχουν τα κινητά τηλέφωνα, εξασθενούν σε συνθήκες ζέστης, οπότε όσο πιο «δροσερό» το τηλέφωνό σας, τόσο πιο γρήγορα θα φορτίσει. Οι κατασκευαστές παίρνουν πολύ σοβαρά το θέμα της θερμοκρασίας.

Δείτε ποιες εφαρμογές σας «τρώνε» την μπαταρία: Αυτό δεν είναι ακριβώς tip, αλλά αφού ελέγξετε (settingsbattery) τις εφαρμογές που χρειάζονται πολλή μπαταρία από το κινητό σας, μπορείτε να τις διαγράψετε και να εγκαταστήσετε άλλες που θα χρειάζονται λιγότερη ενέργεια για να κάνετε τη δουλειά σας.

Τέλος, βάλτε το κινητό σας σε Λειτουργία Πτήσης (Airplane Mode): Δεν θα λαμβάνετε κλήσεις, emails και μηνύματα, αλλά πραγματικά το κινητό σας θα φορτίσει πολύ πιο γρήγορα.



Πηγή: techit.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια