Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παρουσίαση για την υποβολή Πόθεν Έσχες στα Ιωάννινα

Το πώς θα συμπληρώσουν το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ έμαθαν οι αστυνομικοί των Ιωαννίνων σε ημερίδα, που διοργάνωσε η τοπική συνδικαλιστική Ένωση: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, πραγματοποίησε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 13.00 στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες)».

   Στόχος της Ημερίδας ήταν η πληρέστερη ενημέρωση των συναδέλφων προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνείες και λάθη αναφορικά με την ορθή συμπλήρωση των δηλώσεων.
   Τις πτυχές αυτού του επίμαχου και τόσο σημαντικού  ζητήματος  το οποίο μας ταλανίζει, ανέπτυξε λεπτομερώς ο οικονομικός επιθεωρητής κ. Κατής Νικόλαος τον οποίο και ευχαριστούμε, τόσο για την πολύτιμη συμβολή του στην ενημέρωσή μας, όσο και για τις τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες απαντήσεις τις οποίες έδωσε στα καίρια ερωτήματα και τις απορίες των συναδέλφων μας.
   Στις εργασίες της ημερίδας συμμετείχε ικανοποιητικός αριθμός  συναδέλφων τους οποίους επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους, αλλά και την ενεργό συμμετοχή τους δηλώνοντας παράλληλα πως ο όποιος προβληματισμός τους αποτελεί την αφετηρία της δικής μας παραγωγικής δυναμικής.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΕΟΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                          ΝΤΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια