Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέες αποκαλύψεις από την κατάθεση της συζύγου του πρέσβη Αμοιρίδη

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη. Ανήμερα τα Χριστούγεννα το σατανικό τρίο – η σύζυγος, ο εραστής της και ο ξάδερφός του- συναντάται για να
καταστρώσει το σχέδιο του.
Η Φρανσουάζ φέρεται να τους τάζει 25.000 δολάρια για να δολοφονήσουν τον Κυριάκο Αμοιρίδη. Την επόμενη ημέρα το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή. Η Φρανσουάζ φτιάχνει το άλλοθι της βγαίνοντας βόλτα για ψώνια και φαγητό με το παιδί και μια γειτόνισσα.
Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, ο πρέσβης Κυριάκος Αμοιρίδης παλεύει με τον εραστή, που είτε τον στραγγαλίζει με την γραβάτα του είτε τον μαχαιρώνει. Η σύζυγος εμφανίζεται μετά το έγκλημα, μπαίνει από την πίσω πόρτα μαζί με το 10χρονο παιδί τους.

Ο φονιάς υποστηρίζει πως πάλεψε με τον πρέσβη και δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον χτυπήσει και να τον σκοτώσει. Δηλώνει ότι ήταν σε απόγνωση, δεν ήξερε τι να κάνει και ζήτησε από έναν ξάδελφο βοήθεια. Οι δυο τους πήγαν να εξαφανίσουν το πτώμα του πρέσβη.
Οι αστυνομικοί αναζητούν κι έναν μοτοσυκλετιστή που θεωρούν ότι τους βοήθησε κάτω από τα γέφυρα να πυρπολήσουν το λευκό αμάξι.

Η κατάθεση της Φρανσουάζ

Κυριάκος Αμοιρίδης - Έλληνας Πρέσβης - Βραζιλία - έγκλημα - σύζυγος
Να φορτώσει το έγκλημα στον εραστή της επιχειρεί, από την πλευρά της, η Φρανσουάζ.  Στην κατάθεσή της, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης,  Φρανσουάζ αρνήθηκε τον ρόλο του “εγκεφάλου” της δολοφονίας.
Δήλωσε ότι γνώρισε τον Σέρτζιο πριν από 6 μήνες μέσα στο σπίτι όπου διαπράχθηκε  το έγκλημα καθώς ήταν υπεύθυνος για το σύστημα ασφαλείας και συναγερμού.
Σχεδόν αμέσως δημιούργησαν ερωτικό δεσμό και μάλιστα επειδή εκείνος μπαινοέβγαινε με ευκολία στο σπίτι, λόγω επαγγέλματος, δεν ήταν λίγες οι φορές που έκαναν σεξ ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο Αμοιρίδης! Οπως είπε η 40χρονη , ο Σέρτζιο ζήλευε πολύ όταν την έβλεπε με τον πρέσβη και αυτό ήταν που κατά τη γνώμη της όπλισε το χέρι του.
Η Φρανσουάζ στην κατάθεσή της απαξίωσε και τον νεκρό σύζυγό της λέγοντας πως ήταν μέθυσος και την κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά.  Τους ισχυρισμούς της πάντως καταρρίπτουν συγγενικά της πρόσωπα όπως η μητέρα και η αδελφή της που ανέφεραν πως ο πρέσβης ήταν ένας υπέροχος και δοτικός άνθρωπος σε εκείνη και στο παιδί τους. 

Αναζητούν το όπλο του εγκλήματος
 Οι ιατροδικαστές δεν έχουν προσδιορίσει, ακόμη, πως δολοφονήθηκε ο πρέσβης. Η σορός του βρέθηκε απανθρακωμένη. Τον στραγγάλισαν; Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου ; Το σατανικό τρίο φέρεται να είχε καθαρίσει λεπτομερώς τον χώρο. Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να περιλούσουν τον καναπέ με λουμινόλη, μια ουσία που αποκαλύπτει καθαρισμένους λεκέδες αίματος, για να ξετυλίξουν το κουβάρι.

antenna.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια