Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ελληνική Αστυνομία σέβεται τον πολίτη που διεκδικεί στις πορείες...Η νέα διαταγή Τσουβάλα με κοινωνικό πρόσημο

Μία νέα διαταγή, διαφορετική απ όλες τις άλλες , καθαρά ανθρωποκεντρική, έχοντας στο επίκεντρο τον σεβασμό και την κατανόηση των κοινωνικών ομάδων που διεκδικούν τα δίκαια αιτήματα τους κατά την διάρκεια των πορειών, εξέδωσε ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Από χθες η διαταγή, η οποία σημειωτέον αποτελεί ένα ακόμη σαφές δείγμα του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει ο Αρχηγός τους πολίτες, βρίσκεται στις Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις ολοκλήρου της χώρας για την άμεση εφαρμογή της. Ούτε λίγο ούτε πολύ , ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ , ζητά από τις Υπηρεσίες του να διαχειρίζονται τις πορείες και τις συγκεντρώσεις των πολιτών που παλεύουν για τα αιτήματά τους με ευαισθησία .  Ζητά από τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ να έχουν ανθρωποκεντρική θεώρηση στη διοίκηση των υπηρεσιών, να σέβονται τον διαμαρτυρόμενο πολίτη , όπως αντίστοιχα έχει ζητήσει ίδια διαχείριση και για τον αστυνομικό άνθρωπο, διότι κάτω από τις στολές υπάρχουν πάντα άνθρωποι, καθώς και πιο εξωστρεφή δράση, με δημιουργία ειλικρινών και σταθερών σχέσεων επικοινωνίας, κατανόησης και συνεργασίας στην κοινωνία.
«Θέλουμε μια Αστυνομία ανθρώπινη, αποτελεσματική, ανοιχτή στην κοινωνία και στους πολίτες, μια Αστυνομία που να εγγυάται το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών και ταυτόχρονα να εξασφαλίζει τα δικαιώματα και την αξιοπρέπειά τους», λέει χαρακτηριστικά ο κ.Τσουβάλας , ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του Αρχηγού στην Ελληνική Αστυνομία απέδειξε με τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ότι όταν έχεις στο επίκεντρο τον άνθρωπο καταφέρνεις να είσαι πολύ πιο αποτελεσματικός .Όχι μόνο με τις Διαταγές, αλλά και με τη φυσική του παρουσία , σχεδόν σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα όπου περιόδευσε για να συναντήσει προσωπικά και να μεταφέρει ο ίδιος τα συγκεκριμένα μηνύματα στο απανταχού δυναμικό της ΕΛΑΣ, Ο Κ. Τσουβάλας έχει σαφή εικόνα για την Αστυνομία σε κάθε γωνιά του χάρτη, ενώ αντίστοιχες περιοδείες θα πραγματοποιήσει σύντομα και στη Νησιωτική Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι επί ημερών του και αφού ανέλαβε σειρά πρωτοβουλιών προς αυτή την κατεύθυνση , κατάφερε να ενεργοποιήσει το… φιλότιμο , να εντείνει τις προσπάθειες και να μετράει συνεχώς επιτυχίες.

vimanews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια