Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συμμετέχει στην εκστρατεία για την επιστροφή των γλυπτών στην Ελλάδα.

 Τυπώθηκε και διανέμεται το ημερολόγιο του έτους 2017 της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής , με θέμα « H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

συμμετέχει στην εκστρατεία για την επιστροφή των Γλυπτών στην Ελλάδα».

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης:




Το ημερολόγιο που εκδόθηκε με την βοήθεια του Εφοπλιστή κ. Αθανάσιου Μαρτίνου και είναι υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO τεχνών, λόγου και επιστημών Ελλάδος , διαπραγματεύεται ένα ζήτημα που αφορά όλους τους Έλληνες.
Σε κάθε μια σελίδα που αναπαρίσταται και μια Ελληνική Αρχαιότητα , ένα έργο τέχνης που εκτίθεται σε μουσείο άλλης χώρας.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Καλλιακμάνης τονίζει ότι ο Έλληνας Αστυνομικός ως αναπόσπαστο κομμάτι της ευρύτερης κοινωνίας ήδη ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν την πολιτιστική μας κληρονομιά ενώνει την φωνή του στον αγώνα για την επιστροφή των μνημείων στην πατρίδα μας.
Η Πρόεδρος του ομίλου για την UNESCO τεχνών ,λόγου και επιστημών Ελλάδος κυρία Νίνα Διακοβασίλη , επισημαίνει  , ότι πρωτοβουλίες σαν αυτή προωθούν και συμβάλλουν στην επιτυχία της εκστρατείας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα καθώς και όλων των αρχαιοτήτων της χώρας μας που έχουν κλαπεί και εκτίθενται στα μουσεία του κόσμου. Με ιδιαίτερη δε, χαρά και συγκίνηση αγκαλιάζει αυτή την σημαντική προσπάθεια της Ένωσης , ευχόμενη κάθε επιτυχία στο αξιέπαινο έργο της.
Η προϊστάμενη της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Δρ. Έλενα Κόρκα τονίζει ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να τάσσονται υπέρ της επιστροφής των ξενιτεμένων Γλυπτών του Παρθενώνα, τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής , οι υπερασπιστές του Νόμου και της Τάξης και να σμίγουν τις φωνές τους με όλων όσοι απαιτούν την αποκατάσταση ενός άδικου που συντελέστηκε πριν 200 περίπου χρόνια.
 Η Ένωσή μας θα συνεχίσει με πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό και αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας .
                                              
 













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια