Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι απαντά στα επικριτικά σχόλια ο αστυνομικός που έκανε την αναφορά για το μούσι

Ο αστυνομικός της ν/α Αττικής που υπογράφει στο facebook ως Evangelos Universalis και είναι αυτός που προ ημερών κατέθεσε ιεραρχικά την επίμαχη αναφορα για το μούσι, γράφει
και διευκρινίζει αυτή τη φορά στην αναδημοσίευση της ανάρτησης του bloko.gr και στη σελίδα μας συο facebook.


"Διάβασα με προσοχή όλα τα σχόλια. Αναμενόμενα και τα θετικά και τα αρνητικά (Γερασιμος Σ..... είσαι θεός). Ήμουν άλλωστε προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο από τις συζητήσεις μου με συναδέλφους πριν καταθέσω την αναφορά. Δεν εκπλήσσομαι. Θλίβομαι θα έλεγα. Grigoris H.....δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο μαζί σου.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με κοινό σημείο αναφοράς το επάγγελμα που έχουμε επιλέξει να κάνουμε,που υποτίθεται έχουμε κοινό στόχο και όραμα. Αντ'αυτού βλέπεις διαίρεση, αδυναμία ανάπτυξης διαλόγου με επιχειρήματα, προσβολές... Νομίζει κανείς πως βρίσκεται εν μέσω κοκορομαχίας. Συνηθίζω να λέω και το πιστεύω πως είμαστε μια μικρογραφία της κοινωνίας. Μιας κοινωνίας με κάκιστη νοοτροπία. Ωχαδερφισμός, κακεντρέχεια, κριτική του καναπέ και "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα".

Αναγνωρίζω πώς η γενειάδα δεν είναι το διαλυμένο περιπολικό που καλούμαστε να οδηγούμε, η εκπαίδευση που δεν έχουμε, τα υλικά που στερούμαστε, οι άθλιες κτιριακές υποδομές, η εκμετάλλευση μας και η ενασχόληση μας με αντικείμενα άσχετα με την αστυνομία, η κάκιστη σχέση μας με τους πολίτες, οι περικοπές στους μισθούς. Το θέμα της γενειάδας όμως είναι άλλης φύσης.. είναι θέμα Ελευθερίας. Δικαιωμάτων. Σεβασμού . Κάτι πολύ παραπάνω από τρίχες στο πρόσωπο και αρκετοί δυστυχώς δείχνετε αδυναμία να το καταλάβετε.

Πολλοί συνάδελφοι λοιπόν έφεραν για παραδείγματα αυτά και άλλα τόσα προβλήματα της Ελληνικής Αστυνομίας,χρόνια και πολύ σοβαρά. Παρέληψαν να μας πουν όμως τι ενέργειες έχουν κάνει μέχρι στιγμής,τι πρωτοβουλίες έχουν πάρει, ποιά είναι η δράση τους,ο αγώνας τους..και δε μιλάω για τους συνδικαλιστές,αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Για τους υπόλοιπους μιλάω.
Θα χαρώ να ενημερωθώ και γιατί όχι να ταχθώ μαζί τους σε όποια δίκαιη δράση τους".


Διαβάστε και πάλι την αναφορά





.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια