Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που αγόρασε δεν χωρούσε στο σπίτι του. Κι όμως αυτός ο άνδρας βρήκε τη λύση!


Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να διακοσμήσουν ένα φυσικό δέντρο τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους. Τα φυσικά αυτά δέντρα μεγαλώνουν στο εξωτερικό σε ειδικές περιοχές αποκλειστικά για την πώλησή τους τα Χριστούγεννα χωρίς να καταστρέφουν το περιβάλλον.

Έτσι λοιπόν ο Aidan Walter αποφάσισε και αυτός να πάρει ένα δέντρο όχι όμως σαν τα συνηθισμένα. Βρήκε ένα δέντρο ύψους 6 μέτρων που προφανώς δεν χώραγε στο σπίτι του.


Χρειάστηκαν μάλιστα έξι άτομα για να μπορέσουν να το κατεβάσουν από το λόφο μέχρι το φορτηγάκι του Aidan. Όταν πήραν το δέντρο στο σπίτι τους, μέτρησαν το ύψος της οροφής και στη συνέχεια έκοψαν το τεράστιο δέντρο σε δύο μέρη. Αμέσως μετά τοποθέτησαν το πάνω μέρος του δέντρου στην οροφή του σπιτιού.


Το θέαμα ενός δέντρου που φαίνεται να προέρχονται από την οροφή του σπιτιού τους προσέλκυσε γρήγορα το ενδιαφέρον των γειτόνων. Ακόμη και πριν τελειώσουν την οφθαλμαπάτη τους, κάποιοι γείτονες στέκονταν και το κοίταζαν, καθώς πίστευαν ότι άνοιξε τρύπα στην οροφή του σπιτιού.

Η ιδέα τους αυτή για να χωρέσει το τεράστιο δέντρο στο σπίτι τους ήταν τόσο καλή που η ανάρτηση των φωτογραφιών του στο λογαριασμό τους στο twitter κάνει το γύρω του κόσμου λαμβάνοντας πολλά θετικά σχόλια. Ακόμη και τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους.



Πηγή: athensmagazine.gr, abcnews.go.com












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια