Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνδικαλιστές αστυνομικοί: Οι άνδρες της ΔΙΑΣ δέχτηκαν πυρά και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με το κέντρο επιχειρήσεων

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία για τη συμπλοκή ανάμεσα σε άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τους κακοποιούς που εισέβαλαν στην εταιρεία Υφαντής, προχώρησε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι την ώρα της καταδίωξης οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. που δέχθηκαν πυρά από καλάσνικοφ, δεν μπορούσαν να διαβιβάσουν στο κέντρο επιχειρήσεων λόγων των απαρχαιωμένων αναλογικών ασυρμάτων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Δεν στέγνωσε το αίμα του τραυματία Ειδικού Φρουρού στην ένοπλη συμπλοκή με κακοποιό στο κέντρο της Αθήνας ,και έρχεται ένα νέο περιστατικό να επιβεβαιώσει την ήδη αδιάψευστη δημόσια καταγγελία του Σωματείου μας, για ένα παράλυτο έως ανύπαρκτο σύστημα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Λίγες ώρες πριν κακοποιοί καταδιώχθηκαν από Συναδέλφους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ αφού είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία (Κηφισιά κατάστημα αλλαντικών) και είχαν τραυματίσει δύο πολίτες με πολεμικά όπλα. Στη διάρκεια της καταδίωξης επιχείρησαν να διαβιβάσουν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Αφού δέχθηκαν πυρά από τους κακοποιούς και μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να επικοινωνήσουν με το κέντρο τους, ευτυχώς ζωντανοί, όρθιοι και χωρίς κανένα τραυματία.
Έχουμε κουραστεί να καταγελούμε το τριτοκοσμικό και επικίνδυνο σύστημα επικοινωνιών της ΕΛ.ΑΣ χωρίς καμία ανταπόκριση. Έχουμε κουραστεί καιρό τώρα να ακούμε υποσχέσεις για την αντικατάσταση του με σύγχρονο εφάμιλλο της τεχνολογία σύστημα διαβιβάσεων.
Είναι τραγικό με τις διαστάσεις της εγκληματικότητας αλλά και της ποιότητας του εγκλήματος, να κρατούν οι συνάδελφοι μας στα χέρια τους διακοσμητικό και κατ ΄ουσίαν άχρηστο ασύρματο.
Είχαμε τραυματίες ,φτάνει!! Θα πρέπει να θρηνήσουμε νεκρούς για να ιδρώσουν τα αυτιά της αδιάφορης Πολιτικής και Πολιτειακής μας ηγεσίας ;
Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α με τις νόμιμες δυνατότητες που του παρέχει το Σύνταγμα θα σταθεί εμπόδιο στο να τίθενται οι αστυνομικοί ενώπιον εγκληματικών συμμοριών ως "πρόβατα επί σφαγή ", απευθυνόμενο ακόμη και στην Δικαιοσύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες σε κάθε κατεύθυνση .
huffingtonpost.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια