Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε Ναύπλιο και Κόρινθο ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας (φωτογραφίες)


Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Πελοπόννησο, επισκέφτηκε χθες (Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016) το Ναύπλιο
και την Κόρινθο, όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς Φορείς.

Συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχο Αδαμάντιο Μητρόπουλο, αρχικά επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής της, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών της Αργολίδας και συναντήθηκε με εκπροσώπους της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ).
Ακολούθησαν διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας, κ.κ. Νεκτάριο.
Στη συνέχεια ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας, ενώ επισκέφτηκε και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου, όπου διεξαγόταν φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης, μεταξύ της ομάδας της Βουλής των Ελλήνων και της ομάδας των βετεράνων αθλητών Αργολίδας.
Επόμενος σταθμός του κ. Αρχηγού, ήταν η Κόρινθος, όπου αρχικά μετέβη στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου.
Ακολούθως, συναντήθηκε διαδοχικά με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου, κ.κ. Διονύσιο, ενώ επισκέφτηκε και τα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κορινθίας.
Στη συνέχεια μετέβη στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της, Ταξίαρχος Ευάγγελος Φωτόπουλος και πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών της Κορινθίας.
Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των επισκέψεων του στην Πελοπόννησο, ο κ. Αρχηγός, συναντήθηκε με εκπροσώπους, της Τοπικής Διοίκησης Κορινθίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας.
Κατά τη διάρκεια των παραπάνω επισκέψεων και συναντήσεων ο κ. Αρχηγός ενημερώθηκε εμπεριστατωμένα για θέματα αστυνομικής φύσεως, τα οποία απασχολούν τις Υπηρεσίες των Νομών και έδωσε τις δέουσες κατευθύνσεις και οδηγίες, δίνοντας έμφαση στην ανθρωποκεντρική διοίκηση και την εξωστρεφή δράση του αστυνομικού προσωπικού.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια