Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο χορός των Ηπειρωτών Αστυνομικών για τα παιδιά


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 ο Χριστουγεννιάτικος παιδικός χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών & Πολιτικών Υπαλλήλων
Αττικής στο αμφιθέατρο Δ.Α.Ε. στην Καισαριανή, για παιδάκια 2 έως 12 ετών.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Χύτας Κων/νος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία του Συλλόγου και στην προσπάθεια να διατηρηθεί άσβεστη η παράδοση, αφού η Ήπειρος είναι ο τόπος που κάθε πιθαμή του εδάφους της, κρύβει μια θυσία Ηπειρωτών και Ηπειρωτισσών. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δράσεις στις οποίες έχει προγραμματίσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο προσεχές μέλλον, υπό την καθοδήγηση του νέου προέδρου του Συλλόγου κ. ΠΑΚΟΥ Δημοσθένη.

Ο γνωστός «μάγος Όναρ» και η κλόουν «Καρδουλίνα» διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους με το πολύ ωραίο πρόγραμμά τους και στη συνέχεια ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδάκια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Δ.Α.Ε.Α. Υποστράτηγος κ. ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ Θεόδωρος, ο αναπληρωτής Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Ταξίαρχος κ. ΨΩΜΑΣ Γεώργιος - πρώην πρόεδρος του Συλλόγου μας, ο Διοικητής της Υ.ΜΕ.Τ. Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΦΕΛΟΥΡΗΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ. ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων, καθώς μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Ταμίας κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Φώτης, Αναπλ. Ταμίας κ. ΤΣΟΚΑΝΑΡΙΔΗΣ Ιωάννης, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας κ. ΚΑΡΔΙΑΣΜΈΝΟΣ Μιχάλης κ.α.
Ο Σύλλογος θέλει από καρδίας να ευχαριστήσει, τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση και με την παρουσία τους έδωσαν μια διαφορετική νότα στη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για το Σύλλογο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης ΧΥΤΑΣ Κωνσταντίνος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια