Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα καλύτερα δώρα για τις γυναίκες της ζωής σου!


Τα Χριστούγεννα συνηθίζουμε να κάνουμε δώρα στους αγαπημένους μας, ενώ δεν λείπει από πολλά σπίτια και η επίσκεψη του … Αη Βασίλη!

Είναι, όμως, εύκολο να βρεις δώρο για μια γυναίκα; Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο πιστεύεις. Πρέπει να λάβεις πολλά πράγματα υπόψη σου πριν αποφασίσεις τι ακριβώς θα της πάρεις.

Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις, το γούστο της, η σχέση που έχεις μαζί της (μητέρα, κοπέλα, μια απλή φίλη) αλλά και η περίσταση για την οποία αγοράζεις το δώρο. Είναι τα γενέθλια της, η επέτειός σας ή πρόκειται για δώρο Χριστουγέννων;

Υπάρχουν γυναίκες που λατρεύουν τα κοσμήματα, ενώ κάποιες άλλες προτιμούν τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα και συσκευές ή είναι λάτρεις των χειροτεχνιών. Σίγουρα το να βρεις τα καλύτερα δώρα για τις γυναίκες της ζωής σου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Ακολουθεί μία λίστα με τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσες να αγοράσεις για κάθε γυναίκα, αλλά και για κάθε περίσταση και επέλεξε το καλύτερο για εσένα.

1. Βραχιόλια
Τα βραχιόλια αποτελούν μια ιδιαίτερη επιλογή για κάθε μοντέρνα γυναίκα. Υπάρχουν διάφορα σχέδια και χρώματα να επιλέξεις, ενώ μπορείς να τα βρεις και σε διάφορα μεγέθη.

2. Ρολόγια
Αν της αρέσουν τα ρολόγια τότε γιατί να μην της αγοράσεις ακόμη ένα για τη συλλογή της; Υπάρχουν διάφορα είδη στην αγορά για να αγοράσεις το καλύτερο για αυτή. Μπορείς να βρεις μερικά statement ρολόγια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες αλλά και μερικά πιο κλασικά ή μοντέρνα κομμάτια για να τα συνδυάσει με τα αγαπημένα της ρούχα.

3. Ρομαντικές ταινίες
Οι ρομαντικές ταινίες αποτελούν το αγαπημένο είδος πολλών γυναικών. Επέλεξε αυτό το δώρο για τη φίλη, την αδερφή σου ή κάποια άλλη συγγενή που λατρεύει τις ιστορίες ρομαντισμού και αγάπης.


4. Ανθοδέσμη
Μια ανθοδέσμη αποτελεί υπέροχο δώρο για κάθε γυναίκα της ζωής σου. Είτε ψάχνεις για ένα επαγγελματικό δώρο είτε για ένα πιο προσωπικό, τα λουλούδια αποτελούν θαυμάσια επιλογή. Επίσης, αποτελούν ένα δώρο ιδανικό για κάθε περίσταση.

5. Ρολόι με παλμογράφο
Αν της αρέσει το τρέξιμο, τότε το απόλυτο δώρο είναι τα ρολόγια που έχουν ενσωματωμένο ένα monitor για να ελέγχει τους χτύπους της καρδιάς. Είναι ιδανικό για κάθε δρομέα και μπορεί να τη βοηθήσει για να πετύχει τους στόχους της.

6. Άρωμα
Το άρωμα είναι το πρώτο δώρο που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι μια γυναίκα. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στη γυναίκα της ζωής σου και κάνε την απλά ευτυχισμένη!

7. Βιβλία Μαγειρικής
Τα βιβλία μαγειρικής είναι χρήσιμα για κάθε γυναίκα. Είναι το ιδανικό δώρο για τη μητέρα σου αλλά και για τις γυναίκες που ξεκινάνε τώρα τη ζωή τους. Μπορείς να αγοράσεις τα βιβλία αυτά για μια γυναίκα που ξέρει να μαγειρεύει αλλά και για μια γυναίκα που χρειάζεται βοήθεια στην κουζίνα.

8. Αθλητικά παπούτσια
Μπορεί να φοράει τακτικά τακούνια, αλλά κάθε γυναίκα θέλει να ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για να είναι πιο άνετη. Τα αθλητικά παπούτσια εκτός από την άνεση που προσφέρουν, υπάρχουν και αρκετά μοντέρνα σχέδια με έντονα χρώματα που δίνουν μια άλλη αίσθηση στο παπούτσι. Τα παπούτσια αυτά είναι ιδανικά για όποια γυναίκα είναι λάτρης της υγιεινής ζωής.


9. Πιστολάκι για τα μαλλιά
Για τη γυναίκα που θέλει να είναι πάντα περιποιημένη, το σεσουάρ είναι το δώρο που θα λατρέψει. Πολλά από τα πιστολάκια που υπάρχουν στην αγορά δίνουν την αίσθηση ότι έχεις μόλις βγει από το κομμωτήριο καθώς κάνουν τα μαλλιά μεταξένια. Αν της αρέσει να φτιάχνει τα μαλλιά της, τότε αυτό το δώρο θα της δείξει ότι την σκέφτεσαι.

10. Έξυπνη Ζυγαριά
Αν προσπαθεί να χάσει κιλά, τότε γιατί να μην της αγοράσεις μία ζυγαριά που υπολογίζει το λίπος, το ποσοστό μυών/οστών αλλά και τα επίπεδα ενυδάτωσης; Υπάρχουν πολλές έξυπνες ζυγαριές στο εμπόριο για να επιλέξεις την κατάλληλη και να βοηθήσεις την αγαπημένη σου φίλη ή συγγενή να πετύχει το στόχο της.

11. Τσάντες
Μία τσάντα είναι ένα δώρο που σίγουρα θα λατρέψει. Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα και σχέδια και μπορείς να επιλέξεις ποια είναι η κατάλληλη για τη γυναίκα που την προορίζεις.

14. Χρυσό κόσμημα με το όνομά της
Τα προσωποποιημένα κοσμήματα αποτελούν ένα μοναδικό και ρομαντικό δώρο για τη γυναίκα της ζωής σου. Μπορείς να κάνεις ένα κολιέ με το όνομά της, το παρατσούκλι ή ακόμη και με την ιδιότητά της (μαμά, νονά κλπ) και να της το χαρίσεις.



Πηγή: the-man.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια