Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φρικτό δυστύχημα στην Κρήτη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας άνδρας - αγνώστων λοιπών στοιχείων για την ώρα - έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο καθώς έπεσε θύμα παράσυρσης από ΙΧ στην εθνική οδό Ηρακλείου - Μοιρών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ στην συνέχεια πέρασαν από πάνω του και άλλα ΙΧ με αποτέλεσμα η σορός του να εντοπιστεί ιδιαίτερα παραμορφωμένη. Στο σημείο βρέθηκε το ΕΚΑΒ όπου ειδοποιήθηκε από περαστικούς και παρέλαβε το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα. Εξ αιτίας της κατάστασης αυτής οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τον άτυχο άνδρα με τις έρευνες να κινούνται για την ώρα στα τυφλά.

Βρήκαν τον οδηγό που σκότωσε τον Στέλιο Σταυρουλάκη
 
Ένας 27χρονος ναυτικός στο επάγγελμα ανακρίνεται για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα στο δρόμο Μοιρών - Τυμπακίου και από την οποία έχασε τη ζωή του ο 47χρονος Στέλιος Σταυρουλάκης, πατέρας ανήλικων παιδιών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι Αρχές που από την πρώτη στιγμή είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο Στέλιο, έφτασαν στα ίχνη του μετά από κατάλληλη αξιοποίηση μαρτυριών αλλά και από το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του, ένα Smart είναι τρακαρισμένο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 27χρονος που παρουσιάστηκε οικειοθελώς στις Αρχές, δηλώνει ότι είναι ο υπαίτιος του τροχαίου ωστόσο η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: cretalive.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια