Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτές είναι οι συνήθειες που θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ελκυστικός!


Το να φαίνεται όσο το δυνατόν περισσότερο ελκυστικός γίνεται στο γυναικείο φύλο είναι κάτι που επιζητά κάθε άνδρας. Αυτό όμως που πιστεύουν οι περισσότεροι είναι ότι το βασικό ρόλο παίζει η εξωτερική εμφάνιση.

Αν θες να ξεχωρίσεις, πρέπει να ακολουθήσεις κάποιες διαφορετικές συνήθειες για να σταματήσεις να είσαι ένας από τους πολλούς και να ξεχωρίζεις στο πλήθος. Και δεν ξεχωρίζει μόνο ο ψηλός, αξύριστος με το six-pack, αλλά και αυτός που είναι από τη φύση του ευγενής και καλός με το αδύναμο φύλο.

Καλλιέργησε λοιπόν τις συνήθειες που θα δεις σε αυτό τον απλό οδηγό και θα δεις τις μετοχές σου να ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα.

Πώς, λοιπόν, θα γίνεις ελκυστικός στις γυναίκες;

Κάνε εμψυχωτικές ερωτήσεις στον εαυτό σου

Το φλερτ στις μέρες μας έχει αλλάξει πολύ. Οι γυναίκες είναι πιο δυναμικές και συχνά πιστεύουν ότι οι άνδρες φοβούνται να τις πλησιάσετε και πολύ περισσότερο να μιλήσετε μαζί τους. Γιατί όμως να το κάνεις αυτό; Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Δες ένα παράδειγμα για να καταλάβεις.

Βλέπεις μια ωραία γυναίκα, θέλεις πολύ να πας να της μιλήσεις αλλά οι σκέψεις σου σε εμποδίζουν γιατί αναρωτιέσαι: «αν μου μιλήσει άσχημα;», «αν της μιλήσω και μου γυρίσει την πλάτη;», «αν έχει αγόρι;». Όταν έχεις γεμίσει το μυαλό σου με όλες αυτές τις αρνητικές ερωτήσεις και να της μιλήσεις σίγουρα δεν θα δείχνεις ότι πιστεύεις στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται από μίλια μακριά.

Αντιθέτως, μπορείς να σκέφτεσαι: «λες να γίνει κοπέλα μου;», «πόσα πολλά έχω να μάθω από αυτή την ιστορία;». Ακόμα και αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για σένα θα πρέπει να επικεντρωθείς στο τι έχεις να πάρεις από αυτό. Αν μια κοπέλα έχει αγόρι, αλλά αντιδράσεις ευγενικά δεν σημαίνει ότι έχεις χάσει στο παιχνίδι του φλερτ. Το θέμα είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και να το δείχνεις.

Καθάρισε το μυαλό σου

Αυτό που αποκαλείται ως διαλογισμός είναι απλά η συγκέντρωση σε ένα συγκεκριμένο πράγμα. Αν πριν από ένα ραντεβού ή μια συνομιλία με μια κοπέλα, καθαρίσεις το μυαλό σου από τις αρνητικές σκέψεις και το άγχος τότε οι πιθανότητες είναι μαζί σου. Συγκεντρώσου στο στόχο σου για να τον πετύχεις.

Σύνδεση σκέψεων, λόγων και πράξεων

Όταν φοβάσαι να μιλήσεις ή να φιλήσεις μια κοπέλα το πιο πιθανό είναι αυτό να φανεί. Όταν το σκέφτεσαι έντονα αλλά διστάζεις η συμπεριφορά σου γίνεται περίεργη και φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Άρα όταν σκέφτεσαι ότι θέλεις να φιλήσεις μια κοπέλα και απ’ τη συζήτησή σας έχεις πάρει τα κατάλληλα μηνύματα απλώς κάν’ το. Μην περιμένεις την κατάλληλη στιγμή γιατί μπορεί να μην έρθει ποτέ και να φύγετε και οι δύο απογοητευμένοι.


Να θυμάσαι ότι μια κοπέλα θα στο δείξει με τον τρόπο της αν θέλει ή όχι. Είναι πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις που η γυναίκα θα κάνει το πρώτο βήμα. Το παιχνίδι λοιπόν είναι δικό σου και πρέπει να το χειριστείς όσο καλύτερα μπορείς για να βγεις νικητής.

Να περνάς καλά και μόνος σου

Οι περισσότεροι άντρες όταν συναναστρέφεστε μια κοπέλα λέτε και κάνετε πράγματα για να δείτε πως θα αντιδράσει. Αν θέλετε να πείτε ένα ανέκδοτο και δεν γελάσει δεν σημαίνει ότι αυτό είναι αρνητικό. Πρέπει να δείχνετε ότι το είπατε γιατί θα έκανε εσάς να γελάσετε.

Αν δίνεις σημασία στο να περάσεις και εσύ καλά, τότε θα περάσει κι εκείνη γιατί απλά θα είσαι αυθόρμητος. Αν κάνεις πράγματα μόνο και μόνο για τις δικές της αντιδράσεις και για να περάσει εκείνη καλά κινδυνεύεις να γίνεις υπερβολικός και όχι ελκυστικός.

Να είσαι ενθουσιώδης

Όταν είσαι παθιασμένος με αυτά που σε ενδιαφέρουν φαίνεται στον τρόπο που μιλάς. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να έχουν απέναντι τους έναν ενδιαφέρων άντρα που θα ασχολείται με πολλά πράγματα παράλληλα και θα τον ενδιαφέρει η εξέλιξη.

Έτσι μην θεωρήσεις ότι θα φανείς εγωιστής αν μιλήσεις για τον εαυτό σου. Σίγουρα πρέπει να έχεις ένα μέτρο, αλλά θα ενθουσιάσεις κάθε γυναίκα αν μιλάς με πάθος για τη δουλειά σου ή τα ενδιαφέροντά σου.

Μην παίρνεις την απόρριψη προσωπικά


Η απόρριψη είναι αυτό που οι περισσότεροι φοβούνται και τους αποτρέπει απ’ το να φλερτάρουν μια γυναίκα. Πρέπει να το πάρεις όμως πιο χαλαρά. Σκέψου ότι δεν απορρίπτει εσένα προσωπικά σαν άνθρωπο αλλά την ιδέα του να είναι μαζί σου, γιατί μπορεί απλά να την πέτυχες σε μια κακή φάση.

Αν αναλογιστείς κι εσύ πόσους ανθρώπους απορρίπτεις καθημερινά θα καταλάβεις ότι είναι κάτι που όλοι κάνουμε για διάφορους λόγους. Άρα μην φοβάσαι και τόλμησέ το.

Να σκέφτεσαι θετικά για τον εαυτό σου

Όταν σκέφτεσαι ότι δεν είσαι καλός στο φλερτ, αυτό έχει σαν συνέπεια να βγαίνει προς τα έξω. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, όμως, είναι ότι είναι κάτι που μπορείς να το διαχειριστείς. Αν καθημερινά για μισή ώρα σκέφτεσαι πώς θα ήθελες να ήσουν στην επικοινωνία σου με τις γυναίκες τότε μπορείς να φτάσεις σ’ αυτό το σημείο.

Αλλάζοντας καθημερινά μικρά πράγματα στη συμπεριφορά και την εικόνα σου θα δεις την εξέλιξή σου και θα γίνεις αυτό που ονειρευόσουν. Απλά θέλει χρόνο και αρκετή δουλειά με τον εαυτό σου.



Πηγή: the-man.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια