Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γεν.Αστ.Δ/ντής Κρήτης: «Μειώθηκε η βαρύνουσα εγκληματικότητα, στόχος να είναι η αστυνομία κοντά στον πολίτη»

Με αφορμή την πρωτοβουλία της ΕΛ.ΑΣ. να παραδώσει εκατοντάδες κιλά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Μητρόπολη, ο γενικός αναφέρθηκε και στο ρόλο της αστυνομίας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η βαρύνουσα εγκληματικότητα έχει μειωθεί, όπως είπε.
«Η Κρήτη στο ζήτημα της εγκληματικότητας έχει πάει αρκετά καλά φέτος, μειώσαμε τη βαρύνουσα εγκληματικότητα και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις σε όλες τις περιοχές της Κρήτης και στο Ρέθυμνο να κάνουμε αστυνόμευση με τέτοιο τρόπο ώστε ο πολίτης να νιώθει ασφάλεια και στην περιουσία του και στην οικογενειακή και προσωπική του ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δασκαλάκης, ο οποίος πάντως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον άλλο μεγάλο στόχο για το Ρέθυμνο.
Δεν είναι άλλος από την κατασκευή ενός νέου αστυνομικού μεγάρου, την αναγκαιότητα του οποίου επεσήμανε και ο ίδιος, τονίζοντας ως θετικό ότι η φυσική και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης στηρίζει το εγχείρημα «ώστε και το Ρέθυμνο να αποκτήσει σύγχρονο αστυνομικό μέγαρο».

goodnet.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια