Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς θα πεις στην κοπέλα σου ότι είναι όμορφη;


Το να πεις σε μία γυναίκα ότι είναι όμορφη είναι ένα από τα πιο ωραία κομπλιμέντα. Χωρίς υπερβολές του τύπου να φωνάζεις στη μέση του δρόμου ή της πλατείας ότι είναι κούκλα, μία γυναίκα μπορεί να εκτιμήσει βαθύτατα να της πεις τη γνώμη σου απλά και όμορφα!

Φυσικά κάθε τι αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν λέγεται την κατάλληλη στιγμή. Οι γυναίκες αγαπούν τα γλυκά λόγια που λέγονται με απλότητα, αυθεντικότητα και με ειλικρίνεια. Μερικές φορές, όμως, κάποιοι άντρες δεν εκφράζονται γιατί θεωρούν πως οι γυναίκες θέλουν ακριβά δώρα ή μεγάλες κουβέντες. Κι όμως στις περισσότερες περιπτώσεις μία γυναίκα θέλει απλά να ακούσει πώς στα μάτια σου δείχνει πανέμορφη! Πώς θα το κάνεις; Διάβασε τις παρακάτω συμβουλές:

Πες το απλά
Το πιο απλό βήμα είναι το πρώτο βήμα. Ξεκίνα να της λες πώς είναι όμορφη είτε είστε στο πρώτο ραντεβού, είτε στη δέκατη πέμπτη επέτειο του γάμου σας. Τα λόγια αυτά όχι μόνο θα της αναπτερώσουν το ηθικό, αλλά θα της φτιάξουν τη διάθεση! Να θυμάσαι πώς όταν μία γυναίκα αισθάνεται όμορφη και επιθυμητή, όλοι κερδίζουν σε μία σχέση και ειδικά εσύ.

Να το λες συχνά
Μην κρατάς μία όμορφη κουβέντα μόνο για ειδικές περιπτώσεις. Πες στην κοπέλα σου πόσο όμορφη είναι όσο πιο συχνά μπορείς! Απλά μην το παρακάνεις γιατί δεν θα πιστεύει ότι το εννοείς πραγματικά από ένα σημείο και μετά.

Γράψε το κομπλιμέντο σε ένα χαρτί
Αν και στη σημερινή εποχή γράφουμε όλοι μηνύματα και email, δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από τον παλιό καλό παραδοσιακό τρόπο. Γράψε σε ένα χαρτί ότι είναι πανέμορφη και δώσ’ το στην κοπέλα σου. Μπορείς να πάρεις ένα στίχο ποιήματος ή στίχους από ένα τραγούδι που εκφράζουν ακριβώς αυτό που θες να πεις και να απογειώσεις την κίνησή σου!

Φτιάξε μία playlist με τραγούδια
Πριν μία δεκαετία γράφαμε σε κασέτες -οι παλαιότεροι- ή σε cd -οι νεότεροι- τα τραγούδια που θέλαμε να αφιερώσουμε στο άτομο που μας ενδιέφερε. Τώρα μπορείς να της φτιάξεις μία playlist πολύ γρήγορα και άνετα, για να ακούει τα ρομαντικά τραγούδια που επέλεξες για εκείνη. Αν βάλεις ένα ηχογραφημένο μήνυμα από εσένα στην αρχή της λίστας, θα την ξετρελάνεις!

Γίνε συγκεκριμένος
Όταν θελήσεις να της κάνεις το κομπλιμέντο, γίνε πιο συγκεκριμένος και πες της ότι το χαμόγελο της είναι όμορφο ή τα μάτια της. Όποιο σημείο της βρίσκεις όμορφο απλά γίνε συγκεκριμένος και πες της το.


Δώσε σημασία στη λεπτομέρεια
Ένας άλλος τρόπος να αποδείξεις στην κοπέλα σου ότι πιστεύεις πως είναι όμορφη στα μάτια σου, είναι να δώσεις σημασία στη λεπτομέρεια. Οι κοπέλες αλλάζουν τα μαλλιά τους συχνά ή τον τρόπο που ντύνονται και βάφονται. Παρατήρησε τη μικρή αλλαγή που κάνει και πες της πόσο της πάει!

Μην εστιάζεις μόνο στην εξωτερική ομορφιά
Να θυμάσαι πώς στην εποχή μας μία γυναίκα μπορεί να δίνει περισσότερη βάση στην προσωπικότητά της και όχι τόσο στην εμφάνισή της. Αν οι λόγοι που την ερωτεύτηκες είναι παραπάνω από την καλή της εμφάνιση, τότε παίνεψε την για το μυαλό της και το χαρακτήρα της. Θα το εκτιμήσει ακόμα περισσότερο.

Χρησιμοποίησε τη γλώσσα του σώματος
Μερικές φορές δεν χρειάζονται λόγια. Απλά κοίταξε την με θαυμασμό ή χάιδεψέ της τα μαλλιά ενώ την κοιτάς μέσα στα μάτια και θα καταλάβει τα συναισθήματά σου. Η γλώσσα του σώματος είναι ισχυρή και αν τη χρησιμοποιήσεις σωστά θα αποκτήσετε μία διαφορετική επικοινωνία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Να είσαι ειλικρινής
Όταν θελήσεις να της πεις κάτι που δεν εννοείς, είναι πιθανό να το καταλάβει. Η γυναικεία διαίσθηση δεν είναι κάτι εξωπραγματικό, αλλά κάτι που υπάρχει και θα την βοηθήσει να καταλάβει ένα ψέμα από μακριά. Είναι καλύτερα να είσαι ειλικρινής και να μιλήσεις πράγματι για κάτι που σου αρέσει σε εκείνη.

Να έχεις αυτοπεποίθηση
Μετά την ειλικρίνεια, έρχεται η δική σου αυτοπεποίθηση να την πείσει. Κι αυτό γιατί όταν είσαι εσύ σίγουρος για ό,τι λες, τότε δίνεις σιγουριά και στην γυναίκα που σου αρέσει. Η αυτοπεποίθηση είναι ένα χαρακτηριστικό που επιζητούν οι γυναίκες στο σύντροφό τους. Όταν λοιπόν δει πως εννοείς όσα λες θα σε εκτιμήσει περισσότερο!


Πράξεις όχι μόνο λόγια
Ενώ τα λόγια που εννοείς είναι αποτελεσματικά, τίποτα δεν συγκρίνεται από το να συνοδεύονται με πράξεις. Όσο επιτυχημένη και δυναμική κι αν είναι η κοπέλα σου, ένα λουλούδι με μία κάρτα που θα της λέει ότι για εσένα είναι μοναδική και πανέμορφη, θα την κάνει να λιώσει.

Να είσαι δημιουργικός
Αν ξεφύγεις από τα συνηθισμένα στη σημερινή εποχή, γίνεσαι αυτομάτως μοναδικός. Αντί να της πεις ένα απλό κομπλιμέντο, χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και πες της με δικά σου λόγια πώς είναι μία υπέροχη γυναίκα εσωτερικά και εξωτερικά.


Πηγή: the-man.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια