Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με αστυνομική συνοδεία περνούν τα παιδιά από το Σκοπευτήριο Καισαριανής για να πάνε σχολείο!

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Παρουσία αστυνομικών οι οποίοι απο τα ξημερώματα πραγματοποιούν περιπολίες στο Σκοπευτήριο Καισαριανής πηγαίνουν τα παιδιά στο

 σχολείο λόγω των δεκάδων επιθέσεων που έχουν καταγραφεί σε βάρος ανήλικων μαθητών, απο σπείρα νεαρών οι οποίοι τους κλέβουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.
Μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις που κατεγράφησαν το τελευταίο διάστημα, γονείς και καθηγητές ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής με τον διοικητή να αποφασίζει την σύσταση ειδικής ομάδας που θα πραγματοποιεί περιπολίες στο Άλσος προκειμένου να προστατεύει τα παιδιά απο τους ληστές.
Η σπείρα των ληστών αποτελείται απο ανήλικους, με τον ένα εμπλεκόμενο να είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών. Μέχρι τώρα και παρότι δεν έχει συμπληρώσει τα 18 χρόνια ζωής, έχει οδηγηθεί σε καταστήματα κράτησης απο τα οποία κατάφερε να αποδράσει δυο φορές!
Μάλιστα είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοιες επιθέσεις σε Άγιο Παντελεήμονα, Ακρόπολη και Πατήσια καθώς με άλλους ανήλικους, έκλεβαν παιδιά και τουρίστες.
newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια