Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απορρίφθηκε η προσωρινή διαταγή για τις εκλογές της ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά

Ανακοίνωση της ΕΠΛΣ Αττικής σχετικά με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της πρόσφατης εκλογικής διαδικασίας στην 'Ενωση.
 "Σας ενημερώνουμε ότι την 15/12/2016 κατατέθηκε από αριθμό συναδέλφων μας στο Πρωτοδικείο Πειραιά, Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων και Αγωγή κατά της Ένωσής μας, ζητώντας την αναστολή της ληφθείσας απόφασης της Γενικής Συνέλευσης περί εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
Τη Δευτέρα 19/12/2016 η Ένωσή μας παρέστη στο Πρωτοδικείο Πειραιά κατά τη Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων, όπου το Δικαστήριο, αφού έλαβε υπόψη το περιεχόμενο της αίτησης και τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διαδικασία, δικαίωσε την Ένωσή μας ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ το αίτημα χορήγησης Προσωρινής Διαταγής και όρισε την εξέταση Ασφαλιστικών Μέτρων την 19/01/2017.
Η Ένωσή μας από την προκήρυξη των εκλογών μέχρι και σήμερα υιοθέτησε χαμηλούς τόνους παρότι προκλήθηκε επανειλημμένως και με ποικίλους τρόπους. Οφείλουμε ωστόσο να προασπίσουμε το κύρος της Ένωσής μας και για το λόγο αυτό θα ασκήσουμε τις όποιες ενέργειες μας παρέχει ο νόμος και κατά οποιουδήποτε απαιτηθεί.
Οι αγώνες δεν κερδίζονται στις αίθουσες των δικαστηρίων με συναδέλφους σε ρόλους εναγόμενων και διάδικων.
Κάνουμε έκκληση προς όλους, έστω και τώρα, να εγκαταλειφθεί  ο δρόμος της τεχνητής πόλωσης, του ρεβανσισμού, της διχόνοιας και του διχασμού, που δεν έχει άλλη κατάληξη από τον κατακερματισμό του συνδικαλιστικού κινήματος, μας αποπροσανατολίζει από το κύριο στόχο και λόγο ύπαρξής μας και εν τέλει μας οδηγεί στο απόλυτο αδιέξοδο με τελικούς ζημιωμένους όλους τους συναδέλφους μας.
Αναφέρουμε ενδεικτικά ότι ακόμη και σήμερα υπονομεύονται εκτός της ορθής συνδικαλιστικής μας εκπροσώπησης και οι εκδηλώσεις της Ένωσης ενόψει Χριστουγέννων και η χορήγηση δωροεπιταγών για τα οποία δίνουμε αγώνα να πραγματοποιηθούν.
Τα προβλήματα είναι κοινά και οι συνάδελφοι αναμένουν από εμάς να συμβάλουμε ενωμένοι για την επίλυσή τους.
Δεν αποκλείουμε κανέναν! Δεν περισσεύει κανείς!"
Για το Δ.Σ.
            Ο Πρόεδρος           Ο Γενικός Γραμματέας
  Τσατσουλής Αθανάσιος       Τσιάνος Παναγιώτης












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια