Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Δυτικής Αττικής: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

Νέο περιστατικό με προβληματικό όχημα της αστυνομίας περιγράφεται στην ανακοίνωση τής Ένωσης Δυτικής Αττικής. Πρόκειται για αυτοκίνητο τού ΑΤ Ασπροπύργου, στο οποίο έσπασε η
βάση στήριξης του ενός τροχού.
Διαβάστε την ανακοίνωση: Είχαν  Άγιο οι συνάδελφοι του Α.Τ. Ασπροπύργου οι οποίοι εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία  κινούμενοι με το μοναδικό «λειτουργικό» υπηρεσιακό όχημα όταν έσπασε η βάση στήριξης του πίσω τροχού με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει από τη θέση του αφήνοντας τους άναυδους και κάνοντας το σταυρό τους  που απέφυγαν τα χειρότερα.

   Είναι απορίας άξιο το ότι ενώ οι συνάδελφοι αλλά και η Ένωση μας έχουν αναδείξει πολλάκις το μείζον  θέμα της ακαταλληλότητας των υπηρεσιακών οχημάτων, εν τούτοις το χθεσινό γεγονός καταδεικνύει περίτρανα την άνευ προηγουμένου αδιαφορία κάθε «υπευθύνου» που όμως για τα δικά τους υπηρεσιακά οχήματα στα οποία επιβαίνουν όχι μόνο οι ίδιοι αλλά και πολλές φορές μέλη των οικογενειών τους, τα συντηρούν καθημερινά αδιαφορώντας για το κόστος.
   Η παντελής έλλειψη κάθε τεχνικού ελέγχου, ανταλλακτικών, αλλά και η ακαταλληλότητα των πεπαλαιωμένων οχημάτων στα οποία πολλές φορές η χιλιομετρική ένδειξη ξεπερνά και τις 400.000 χλμ είναι ο συνδυασμός που θα φέρει δυσάρεστες και τραγικές συνέπειες όχι μόνο στους συναδέλφους αλλά και σε κάθε πολίτη που κινείται στους δρόμους.
   Η Ένωση μας καίτοι καθημερινά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας από την αύξηση της εγκληματικότητας και την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού στη περιοχή της  Δυτικής Αττικής, τώρα προστίθεται επιτακτικά όσο ποτέ άλλωτε και η κακή λειτουργία και συντήρηση υπηρεσιακών οχημάτων και μοτοσυκλετών.
   Η μέχρι τώρα αντιμετώπιση των προαναφερομένων προβλημάτων από τους υπηρεσιακούς παράγοντες μας κάνει να πιστεύουμε με βεβαιότητα οτι για μια ακόμα φορά θα ασχοληθούν με περίσσια επιμέλεια με την ανέλιξη τους στα ύπατα αξιώματα του Σώματος στις επικείμενες κρίσεις αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα.
   Είναι τουλάχιστον κοροϊδία η διοργάνωση από την Ελληνική Αστυνομία ημερίδων με θέμα την οδική ασφάλεια καθώς επίσης και η βεβαίωση παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. σε πολίτες την ίδια στιγμή που στους ελληνικούς δρόμους κινούνται περιπολικά που θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί για παλιοσίδερα.
    Η Ένωση μας αφού εξάντλησε κάθε πρόσφορο μέσο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εν λόγω πρόβλημα και μην έχοντας πλέον άλλη επιλογή θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για τον σκοπό αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια