Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τράκαραν περιπολικό για να αποφύγουν τη σύλληψη


Μετά από καταδίωξη συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι νωρίτερα είχαν διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο αλλοδαπού στην περιοχή των Διαβατών, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα.

Οι δύο άντρες, ηλικίας 30 και 44 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της αντίστασης, των διακεκριμένων φθορών, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών και της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Αναλυτικότερα, όταν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε επιχείρησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άντρες, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα για να διαφύγουν. Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, κινήθηκαν προς την μεριά των αστυνομικών, προκειμένου να τους παρασύρουν. "Ακολούθησε καταδίωξη έως την ευρύτερη περιοχή των Διαβατών, όπου οι δράστες κινούμενοι με μεγάλη ταχύτητα και εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς, προσέκρουσαν επανειλημμένως στο υπηρεσιακό όχημα που τους καταδίωκε, προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη" αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Αφού ακινητοποιήθηκε το όχημα στην ίδια περιοχή, συνελήφθη ο 30χρονος συνοδηγός, ενώ ο 44χρονος οδηγός επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει πεζός. Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία διάρρηξης, ενώ στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, ένα εκ των οποίων ήταν προϊόν κλοπής.
iefimerida.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια