Ο γιος και ο αδελφός του βιομήχανου Υφαντή τα θύματα της αιματηρής ληστείας

Ο αλλαντοβιομήχανος και ο γιος του είναι σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr οι δύο τραυματίες της ληστείας πριν από
λίγο στην Κηφισιά.

Έχουν μεταφερθεί στα ΚΑΤ με τραύματα από καλάσνικοφ στα πόδια και ευτυχώς η ζωβή τους δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.


Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για την σύλληψη των δραστών ληστείας στην αλαντοποιία Υφαντής στην Κηφισιά.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 15:00, στην οδό Σενέκα 4, στην Νέα Κηφισιά, όπου βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας.

Στον χώρο εισέβαλαν 2 άνδρες φορώντας κουκούλες , οπλισμένοι - σύμφωνα με πληροφορίες - με Καλάσνικοφ, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στο λογιστήριο της εταιρείας, ενώ δύο συνεργοί τους τους περίμεναν εκτός του κτηρίου, επίσης φορώντας κουκούλες.


Αδειυκρίνιστο ακόμη υπό ακριβώς ποιές συνθήκες, οι δράστες, έχοντας κατορθώσει να αποσπάσουν, ακόμη άνγωστο χρηματικό ποσό, πυροβόλησαν κατά δύο ανθρώπων, τραυματίζοντας τους στα πόδια.

Πρόκειται για τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης Υφαντής, τον πατέρα και τον υιό Υφαντή, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και δεν διατρέχουν κίνδυνο ζωής.

Ανταλλαγή πυροβολισμών με άνδρες της ΔΙΑΣ
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία. Άνδρες της ΔΙΑΣ έφθασαν στην περιοχή. Διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, πoυ διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο μαρκας BMW το είχαν εγκαταλείψει σε μικρή απόσταση, στον παράδρομο της εθνικής οδού, στην οδό Λαΐου και μάλιστα το πυρπόλησαν προκειμένου να εξαφανίσουν τυχόν ίχνη τους.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο, ένα ασημί AUDI, στο οποίο τους εντόπισαν οι άνδρες της ΔΙΑΣ.

Μόλις οι ληστές τους αντιλήφθηκαν πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ανταπέδωσαν τα πυρά, ωστόσο μέσα στην αναταραχή, οι δράστες κατόρθωσαν να διαφύγουν εκ νέου και αναζητούνται απο ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που "χτενίζουν" σε μεγάλη ακτίνα την ευρύτερη περιοχή.
.