Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτά είναι τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς πριν δεσμευτείς!


Είσαι ακόμη εργένης και ψάχνεις να βρεις τη μία και μοναδική; Τότε καλό είναι πριν δεσμευτείς να επισκεφθείς μερικά μέρη, έτσι ώστε να μην βγάζεις απωθημένα αργότερα!

Από την Ίμπιζα μέχρι το Βερολίνο και από το Ρίο ντε Τζανέιρο μέχρι τη Στοκχόλμη. Προορισμοί που θα σου προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, νέες κουλτούρες και θα σε κάνουν να χορτάσεις από πάρτι και κραιπάλες!

Montreal, Καναδάς

Οι περισσότεροι άντρες που επισκέπτονται το Montreal είναι για να συναντήσουν πανέμορφες γυναίκες που έχουν επίσης και σεξουαλική γαλλική προφορά. Βέβαια, το Montreal είναι γενικότερα σαγηνευτικό και μάλιστα έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO ως η καλύτερη αρχιτεκτονικά σχεδιασμένη πόλη. Για τη βραδινή έξοδο υπάρχουν πολλές επιλογές σε μπαρ όπου μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου.

Αν ενδιαφέρεσαι να ζήσεις ολόκληρη την εμπειρία μάθε ότι το Montreal φημίζεται επίσης για τα καλά του strip clubs!

Στοκχόλμη, Σουηδία

Η Στοκχόλμη είναι το ιδανικό μέρος αν σε ενδιαφέρει η κουλτούρα και η ιστορία του Σκανδιναβικού λαού. Είναι γεμάτη με σύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα τέχνης, μουσεία και γκαλερί. Επιπλέον, έχει 26 πάρκα στα οποία μπορείς να χαλαρώσεις αν έχεις περπατήσει πολύ για να δεις τα αξιοθέατα!

Το βράδυ σου μπορεί να είναι ένα ατελείωτο πάρτι μιας και φημίζεται γι’ αυτά η Στοκχόλμη και επίσης μπορείς να γνωρίσεις πανέμορφες ξανθές καλλονές που θα σε κάνουν να περάσεις αξέχαστα!

Ibiza, Ισπανία


Η  Ibiza είναι ο παράδεισος των πάρτι. Από το πρωί μέχρι και το βράδυ σε περιμένει μια μοναδική εμπειρία ηδονής. Το πρωί θα απολαμβάνεις γυναικεία κορμιά να λιάζονται στη πισίνα κάτω από τον ήλιο και το βράδυ θα ζεις το απόλυτο πάρτι σε κάποια από τα clubs που υπάρχουν και παίζουν ηλεκτρονική μουσική. Πραγματικά θα ζήσεις μια εμπειρία που θα ξυπνάς και θα κοιμάσαι σε ένα non-stop πάρτι.

Το νησί είναι επίσης γνωστό για της όμορφες Ευρωπαίες που κάνουν διακοπές εκεί. Τα λόγια είναι περιττά! Είσαι single και απλά ψάχνεις ένα μέρος που να παρτάρεις και να φλερτάρεις με όμορφες γυναίκες όλη μέρα; Κλείσε τώρα τα εισιτήρια για Ibiza!

Βερολίνο, Γερμανία

Μένουμε στην Ευρώπη και πάμε μέχρι τη Γερμανία και συγκεκριμένα το Βερολίνο. Μια πόλη γνωστή για την ιστορία της που σίγουρα αξίζει να αφιερώσεις λίγο από το χρόνο σου για να τη μελετήσεις. Μπορεί να περνάει αδιάφορη για τους περισσότερους, αλλά η νυχτερινή ζωή είναι πολλά υποσχόμενη!

Ειδικά αν είσαι νέος και ψάχνεσαι, το Βερολίνο είναι μια πολύ καλή επιλογή για να βρεις και να δοκιμάσεις νέα πράγματα, μιας και είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί  οι άνθρωποι εκεί. Ναι, όσο και να σου φαίνεται παράδοξο για Γερμανούς, είναι! Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τη γερμανική κουζίνα πριν βγεις για ποτά, γιατί πραγματικά είναι πεντανόστιμη!

Las Vegas, Νεβάδα

Πραγματικά είτε είσαι άντρας, είτε είσαι γυναίκα, το Las Vegas είναι ο προορισμός που θα πας για να ξεδώσεις. Όποιος πάει στο Las Vegas θέλει απλά να χαλαρώσει, να ξεχαστεί και να περάσει καλά! Το ακόμα καλύτερο είναι ότι κάθε ξενοδοχείο έχει το δικό του προσωπικό nightclub που σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί να κουραστείς στο ελάχιστο να ψάξεις για να πας κάπου ή να μετακινηθείς! Μην ξεχνάς επίσης ότι είναι ένας χώρος του θεάματος, οπότε θα χορτάσεις από μαγικά, παραστάσεις και τι άλλο εκτός από τζόγο!

Cancún, Μεξικό


Έχεις ακουστά το spring-break; Είναι οι διακοπές που κάνουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι από το σχολείο. Κοινώς η εποχή που αποφασίζουν να ξεσαλώσουν. Το Cancún, λοιπόν, είναι από τους αγαπημένους προορισμούς. Φανταστικές παραλίες, πάρτι που κρατούν όλη τη μέρα και κορμιά να λικνίζονται στη μουσική παντού. Αν θέλει να ζήσεις την εμπειρία στο φουλ, η καλύτερη περίοδος είναι Δεκέμβριος με Μάρτιο! Το Cancún είναι το ιδανικό μέρος να ξεφύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου και το ιδανικό μέρος για να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Βαρκελώνη, Ισπανία

Επιστρέφουμε στην Ισπανία και πάμε Βαρκελώνη. Αρχικά να σου πω ότι η Βαρκελώνη έχει άπειρα αξιοθέατα τέχνης, οπότε πάρε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια αν θέλεις να την γυρίσεις! Δεύτερον, η Βαρκελώνη είναι το μέρος που μαζεύει κυρίως νέους και από όλες τις εθνικότητες! Πραγματικά ένα varieté από κουλτούρες, το οποίο το βλέπεις και στη νυχτερινή ζωή.

Από underground club για σκεητ-άδες, μέχρι clubs που κάθε φορά που αλλάζεις δωμάτιο παίζει άλλο είδος μουσικής, μπορείς να βρεις ό,τι σου ταιριάζει. Ο κόσμος θερμός και ανοιχτός για παρέα. Οι καλύτερες περίοδοι είναι Μάιος με Ιούνιο και Σεπτέμβριος με Οκτώβριο.

Bangok, Ταϊλάνδη

Η Bangok είναι μια γεμάτη ιστορικά πόλη και σίγουρα θα χρειαστείς χρόνο για να τα γυρίσεις όλα. Παρόλα αυτά αν σε ενδιαφέρει περισσότερο η βραδινή ζωή, έχει να σου προσφέρει επίσης πολλά. Εξαιρετικά εστιατόρια με τοπική κουζίνα και πολύ, πολύ φθηνές τιμές. Από τα ψώνια σου, στο φαγητό μέχρι και στο ποτό. Επιπλέον, τα περισσότερα μαγαζιά είναι συγκεντρωμένα όλα μαζί, οπότε δε θα έχεις να σε απασχολούν οι αποστάσεις!

Miami, Φλόριντα


Οδηγίες για τις διακοπές σου στο Miami! Φτάνεις στο ξενοδοχείο, ταχτοποιείς τα πράγματα σου, κλείνεις κινητά, ίντερνετ, βάζεις μαγιό και τρέχεις στην παραλία. Κάνεις ένα μικρό διάλειμμα για φαγητό σε ένα από τα άπειρα εστιατόρια και το βράδυ επιστρέφεις στην παραλία όπου και σε περιμένει ξέφρενο πάρτι! Αν προτιμάς κάτι σε μαγαζί, τότε έχεις επίσης πολλές επιλογές ανάμεσα σε αυτές και strip clubs. Η καλύτερη εποχή για να πας είναι την άνοιξη γύρω στον Απρίλιο. Μετά έχει πολλή υγρασία και δεν θα είναι κάτι που αποζητάς σε διακοπές απόλυτης χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Τελευταίος προορισμός το Ρίο ντε Τζανέιρο φυσικά! Όμορφες γυναίκες να λικνίζονται στους ρυθμούς της σάμπα και να προκαλούν αναστάτωση. Εξαιρετικός προορισμός αν είσαι single, εφόσον θα μπορείς να κοιτάς πισινούς χωρίς να χρειάζεται το βράδυ να ακούς την κρεβατομουρμούρα! Να θυμάσαι ότι σαν φτάσεις στο Ρίο απλά πήγαινε στο πρώτο beach bar και πιάσε κουβέντα με τους ντόπιους. Σίγουρα μετά από κάποιο σημείο θα σε προσκαλέσουν σε κάποιο πάρτι. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί, οπότε δε θα ξεμείνεις και ποτέ από παρέα.



Πηγή: the-man.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια