Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η προσφορά του ελληνικού λαού και των συμμετεχόντων στα Σώματα Ασφαλείας στον αγώνα εναντίον του ναζισμού



Διάλεξη με θέμα « η προσφορά του ελληνικού λαού και των συμμετεχόντων στα Σώματα Ασφαλείας στον αγώνα εναντίον του ναζισμού» πραγματοποιήθηκε σήμερα 16 Δεκεμβρίου 2016, από
τον Μανώλη Γλέζο σε σπουδαστές Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Σχολών, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Κατά την έναρξη της διάλεξης απηύθυναν χαιρετισμό, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Μωυσίδης.
Τη διάλεξη παρακολούθησαν ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος.
Παρέστησαν επίσης, οι Διοικητές και Υποδιοικητές των Σχολών Αξιωματικών, Εθνικής Ασφαλείας, Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, ο Διοικητής της Σχολής Ανθυποπυραγών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αξιωματικοί των δύο Ακαδημιών και οι σπουδαστές, των Σχολών Αξιωματικών και Εθνικής Ασφαλείας, της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και της Σχολής Ανθυποπυραγών του Πυροσβεστικού Σώματος.
Μετά το πέρας της διάλεξης ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στο Μανώλη Γλέζο.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια