'Ερχεται ο "τοπικός αστυνόμος" - Δηλώσεις Τσουβάλα στο Ναύπλιο ( βίντεο - φωτό)

Σειρά συναντήσεων και επαφών με παράγοντες και τοπικούς φορείς είχε κατά την εθιμοτυπική επίσκεψή του στο Ναύπλιο ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβαλάς.  Ο αρχηγός μετέβη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδος , όπου τον υποδέχτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας και πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς και προσωπικό των Υπηρεσιών.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε επίσης με τo Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδος και την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών παραρτήματος Αργολίδας όπου του επιδόθηκε αναμνηστικό από τον Πρόεδρο Χρήστο Σχοινοχωρίτη.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δημαρχείο Ναυπλίου , όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δημήτριο Κωστούρο. Κατόπιν επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο. 
 Ο Σεβασμιώτατος έχε εγκάρδια συνομιλία με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, στον οποίο ευχήθηκε επιτυχίες στο έργο του και την από Θεού ενίσχυση και προστασία στον ίδιο προσωπικά και στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας γενικότερα.
Εις ανάμνηση της συναντήσεως τους , ο Μητροπολίτης Αργολίδος έδωσε αναμνηστικό δώρο στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

argolikeseidhseis.gr