Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί είπαν στο Στρατηγό οι αστυνομικοί των Ιωαννίνων

Το πρόβλημα του απαρχαιωμένου στόλου των οχημάτων, αλλά και η έλλειψη προσωπικού η΄ταν τα βασικότερα θέματα στη συνάντηση των αστυνομικών των Ιωαννίνων με τον Περιφερειάρχη Βορείου Ελλάδας, όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση τής Ένωσης: Την 14-12-2016  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας  πραγματοποίησε συνάντηση με τον τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο  κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ συνοδευόμενος από τον   Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντή Ηπείρου Ταξίαρχο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κων/νο παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας Ταξίαρχου  κ.ΒΟΓΛΗ Ευάγγελου.
 Κατά την διάρκεια της συνάντησης η Ένωσή μας ζήτησε να ενημερωθεί  για το θέμα της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών.
 Επίσης τέθηκε το θέμα της τεράστιας έλλειψης υλικοτεχνικού εξοπλισμού.Ζητήσαμε να δοθεί άμεση λύση όσον αφορά  τον απαρχαιωμένο στόλο οχημάτων της Διεύθυνσης μας  καθώς και την αντικατάσταση   του λεωφορείου μεταφοράς προσωπικού που χρησιμοποιεί η διμοιρία,  με επιχειρησιακό  λεωφορείο που να τηρεί τις προδιαγραφές , ώστε  να μπορούν οι συνάδερφοι να μετακινούνται και να εκτελούν με  ασφάλεια την υπηρεσία τους. 
 Ακόμη τέθηκε το ζήτημα των αποσπάσεων  του προσωπικού μας ζητώντας  να αποσπώνται μόνο οι εθελοντές τόσο στην Ορεστιάδα  όσο και στα νησιά  του Αιγαίου.
 Ο Επιθεωρητής  Αντιστράτηγος  κ.ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ έδειξε κατανόηση στα θέματα που του τέθηκαν και μας δήλωσε ότι θα καταβάλει από την πλευρά του κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.Επιπρόσθετα μας ανέφερε ότι  γίνονται μεγάλες προσπάθειες  να ενταχθεί  η Ήπειρος  στο πρόγραμμα του  ΕΣΠΑ προς αντικατάσταση του στόλου των οχημάτων, καθώς επίσης και στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
 Για το θέμα των αποσπάσεων σύμφωνα και με την διαβεβαίωσή του κ.Γενικού Επιθεωρητή Ηπείρου Ταξιάρχου κ.Σκούμα Κωνσταντίνου  θα τεθεί σε νέα βάση και θα γίνει προσπάθεια να μετακινούνται  μόνο οι εθελοντές.
 Τέλος μας γνώρισε ότι η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών θα υλοποιηθεί τον πρώτο μήνα του νέου έτους.
 Τόσο  ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος  κ.ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ  Μιχαήλ όσο  και  ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός  Δ/ντής Ηπείρου Ταξίαρχος κ. ΣΚΟΥΜΑΣ   Κων/νος συνεχάρη  όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας ,για τον επαγγελματισμό την ευσυνειδησία και  την  εργατικότητα του. Ως ευχαριστήριο της επισκέψεως και της συνεργασίας με την Ένωσή μας του δόθηκε αναμνηστικό  δώρο . 


                     O Πρόεδρος 

ΜΠΑΚΑΣ Κων/νος

Ο Γενικός Γραμματέας  

ΡΙΖΟΣ Βησσαρίων





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια