Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πλήρης ανικανότητα του, κατ’ ευφημισμόν, υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικώντης Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την πυρπόληση,από
κουκουλοφόρους, τριών τρόλεϊ στην Πατησίων, και τις καταστροφές στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο σταθμό Ειρήνη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Και το νέο συμβάν της πυρπόλησης των τρόλεϊ στο κέντρο της Αθήνας, κατά την οποία κινδύνευσαν ζωές επιβατών και οδηγών, όπως και οι εκ νέου καταστροφές σε σταθμό του ΗΣΑΠ είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής όλων. Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η πλήρης ανικανότητα του, κατ’ ευφημισμόν, υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να προστατεύσει τη δημόσια περιουσία και την ασφάλεια των πολιτών.
Το θράσος και η αυθαιρεσία των γνωστών-αγνώστων κουκουλοφόρων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι αγέλες των παρανόμων επεκτείνουν δια της βίας την “επικράτεια της δικαιοδοσίας” τους, την ίδια ώρα που η επίσημη πολιτεία επιλέγει, για ακατανόητους προς εμάς λόγους, να περιορίζεται στο ρόλο του θεατή.
Επιτέλους, ας αφυπνιστεί ο αρμόδιος υπουργός και ας βγάλει τις ιδεολογικές παρωπίδες που τον εμποδίζουν να πράξει την αποστολή που εκπορεύεται από τη θέση του. Όσο για τους επίδοξους “Ηρόστρατους” τους λέμε ότι δεν θα επιτρέψουμε οι πόλεις μας να παραδοθούν στις ορδές του χάους».












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια