Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κοντά στους πολίτες του Έβρου ο Αναστάσιος Δημοσχάκης

 
Ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης βρέθηκε στην 50 Μ./Κ Ταξιαρχία για τη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας αλλά και στην Αλεξανδρούπολη για τη λιτάνευση της
εικόνας του Αγίου Νικολάου.

Διαβάστε το πρόγραμμα του κυρίου Δημοσχάκη.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν γεμάτη από μεγάλες γιορτές της Χριστιανοσύνης, που ήταν αφιερωμένες στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, σε κοινωνικές ομάδες και γιορτάστηκαν με λαμπρότητα στην πρωτεύουσα του Έβρου, την Αλεξανδρούπολη, αλλά και σε άλλες Ενορίες του Νομού μας.

Ως Αναπλ. Τομεάρχης Εθν. Άμυνας, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, επισκέφτηκα στη γιορτή της Αγ. Βαρβάρας (4/12), προστάτιδος του Πυροβολικού, την 50 Μ/Κ Ταξιαρχία και συγκεκριμένα τη Διοίκηση Πυροβολικού στο Κουφόβουνο.

Στην εορτή του Αγ. Νικολάου (6/12), προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού και γενικά των ναυτικών μας, η Αλεξανδρούπολη φόρεσε τα καλά της για να τιμήσει τον πολιούχο της, όπως κι αρκετές Ενορίες του Έβρου και συγκεκριμένα των Φερών, Λαδιάς, Παταγής. Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγ. Νικολάου στο κέντρο της πόλης και μέχρι τον Φάρο, δίπλα στην παραλία.

Το Σάββατο (3/12), παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στα ΑμεΑ, συμμετείχα σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Σουφλίου  υπό την αιγίδα του τοπικού Δημάρχου και την ουσιαστική συνδρομή του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, του Μουσείου Μετάξης Σουφλίου και του Συλλόγου φίλων ΑμεΑ Σουφλίου και περιχώρων.

Όσον αφορά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο 30 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Βουλευτή Κοζάνης, Γιώργο Κασαπίδη, συνυπογράψαμε ερώτηση σχετικά  με την αδικαιολόγητη αδράνεια  που επιδεικνύει το Υπουργείο για την έκδοση αναγκαίων εφαρμοστικών εγκυκλίων για την αναγνώριση νέων συνεταιρισμών και των ομάδων παραγωγών.

Επίσης, κατέθεσα Αναφορά στο Προεδρείο της Βουλής για τη διασφάλιση της λειτουργίας των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών του Νομού Έβρου.
 
ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: 

Ο Βουλευτής σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, ως Αναπλ. Τομεάρχης Εθν. Άμυνας της ΝΔ, επισκέφτηκε (εδώ) ανήμερα της Αγ. Βαρβάρας, προστάτιδος του Πυροβολικού, την 50 Μ/Κ Ταξιαρχία και συγκεκριμένα τη Διοίκηση Πυροβολικού στο Κουφόβουνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια