Τι δεσμεύτηκε στους Αστυνομικούς του Ηρακλείου, το κλιμάκιο της ΝΔ

Τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη, ο Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αυγενάκης

 Λευτέρης παρουσία και λοιπών μελών της Νέας Δημοκρατίας όπως το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γρηγόρης Ροκαδάκης, ο Σύμβουλος του Προέδρου για θέματα που αφορούν την Κρήτη και πρ. Βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου  Καλλέργος Βουλγαράκης, ο Αν/της Πρόεδρος της ΝΟΔΕ  Βαγγέλης Καρκανάκης ο Περ/κος Σύμβουλος κ. Ματαλλιωτάκης Γιώργος και λοιπά στελέχη της ΝΟΔΕ, όπου σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν άμεσα την αστυνομική οικογένεια και κατ’ επέκταση ολόκληρη την κοινωνία. 
astynomiairakleiond.jpg

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΕΑΥΝΗ αναφέρονται τα εξής: 
Από μέρους μας μεταφέρθηκε η ανησυχία και απογοήτευση του συνόλου των αστυνομικών σχετικά με τις συνθήκες, οικονομικές και μη, κάτω από τις οποίες καλούμαστε να εκτελέσουμε το καθήκον μας, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αστυνομική οικογένεια αλλά και την καταρράκωση της αξιοπρέπειας του Έλληνα Αστυνομικού συνέπεια περιστατικών που έλαβαν χώρα την τελευταία περίοδο. Λάβαμε την διαβεβαίωση ότι, αναγνωρίζοντας την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία, θα σταθούν στο πλάι μας αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα σε άμεση συνεργασία με τα στελέχη μας. Επίσης σχετικά με την στάση της παρούσας Κυβέρνησης όσον αφορά τη μη συμμόρφωσή της με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (προεκλογική δέσμευση) και την επιστροφή των δεδουλευμένων στους ενστόλους, λάβαμε δέσμευση ότι όταν θα αναλάβουν την διακυβέρνηση η ανώτατη αυτή δικαστική απόφαση θα εκτελεστεί όπως πρέπει να εκτελείται σε οποιαδήποτε ευνομούμενη κοινωνία. 
astynomiairakleiond2.jpg

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε. Α. Υ. Ν. Η.
Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ        ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


ekriti.gr