Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη Υπαρχηγού ΕΛ.ΑΣ, Ιωάννη Διαμαντόπουλου στην Ηλεία ( φωτό)

Στην γενέτειρα του στην Ηλεία βρέθηκε ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Γιάννης Διαμαντόπουλος. 

Πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη συναντήθηκε με την ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και το προσωπικό σε αρκετές υπηρεσίες, με τον Μητροπολίτη Ηλείας, αλλά και το δήμαρχο και φορείς του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Μυρσίνη.
Ο κ. Διαμαντόπουλος ξεκίνησε από το LM Village στη Μυρσίνη τις επισκέψεις του στο νομό. Εκεί εξέτασε τις συνθήκες που επικρατούν στο κέντρο και είχε συνομιλία με τους υπεύθυνους τόσο από την πλευρά της 117 ΠΜ όσο και από την πλευρά του δήμου, όπου τον υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ και ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος μαζί με τον υπεύθυνο του κέντρου Γιώργο Αγγελόπουλο. Στη συνέχεια ο Υπαρχηγός επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αμαλιάδας, όπου μίλησε στο προσωπικό και τους επιτελείς.
Επόμενος σταθμός του ήταν ο Πύργος και ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός. Ο Σεβασμιότατος υποδέχθηκε εγκάρδια τον κ. Διαμαντόπουλο και συζήτησαν επί μακρόν θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και την προσφορά της Αστυνομίας. Μάλιστα ο κ. Διαμαντόπουλος προσέφερε αναμνηστικά δώρα στον Μητροπολίτη Ηλείας.
Ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επισκέφθηκε την έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας όπου είχε συνάντηση με τους αξιωματικούς, ενώ επισκέφθηκε και όλες τις υπηρεσίες. Στο χώρο συνεδριάσεων αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με τους εκπροσώπους του δήμου Αρχ. Ολυμπίας αντιδήμαρχο Πέτρο Γιαννακόπουλο και πρόεδρο της ΔΕΥΑ Γιώργο Λινάρδο, τον αντιδήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας και πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Νίκο Μαρούντα, τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Ηλία Παναγούλη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Κώστα Στεφανόπουλο. 
Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στα αστυνομικά τμήματα της Αρχ. Ολυμπίας και Ζαχάρως.
yparxigos2
yparxigos3
yparxigos4
yparxigos5
yparxigos6
yparxigos7
ilialive.gr 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια