Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο και φωτογραφίες από τις συναντήσεις Αρχηγού και Γενικού με τους αστυνομικούς της Φθιώτιδας

Συνάντηση με τους αστυνομικούς της Φθιώτιδας είχε σήμερα η φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Στο αστυνομικό μέγαρο της Λαμίας βρέθηκαν σήμερα ο Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.
Η ηγεσία ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για τα προβλήματα της Περιφέρειας και είχε την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τους αστυνομικούς για να υπάρξει μια αμφίδρομη ενημέρωση.
lamiareport.gr
Τόσο ο Γενικός Γραμματέας όσο και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το έργο που γίνεται σε επίπεδο Στερεάς Ελλάδας, αλλά και σε κάθε νομό ξεχωριστά.
Ο Αρχηγός έκανε λόγο για ένα νέο μοντέλο διοίκησης με επίκεντρο τον άνθρωπο, ενώ ζήτησε από τους αστυνομικούς να έχουν εξωστρεφή δράση, με στόχο ο αστυνομικός να έρθει πιο κοντά με τον πολίτη και την κοινωνία.
Την ηγεσία υποδέχθηκε ο οικοδεσπότης, ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο οποίος πρόσφερε στους τρεις υψηλόβαθμους προσκεκλημένους από μια μαρμάρινη πλάκα που έχει σχέση με την ιστορία του τόπου μας, τον Λεωνίδα στη μάχη των Θερμοπυλών.
Δείτε το βίντεο

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Γ.Γ. του Υπουργείου και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στη Λαμία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια