Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένα εκατομμύριο ευρώ για μία πρόσφατη κοντινή φωτογραφία του Σουμάχερ!


Αυτό το ποσό ζητά άγνωστος για μία πρόσφατη φωτογραφία του Μίκαελ Σουμάχερ, η οποία τραβήχτηκε κρυφά στη βίλα του Γερμανού στις όχθες της λίμνης της Γενεύης.

Ο κάτοχος της φωτογραφίας προσπάθησε να την πουλήσει σε γερμανικούς εκδοτικούς οίκους, οι οποίοι ενημέρωσαν ωστόσο την Εισαγγελία της πόλης Όφενμπουργκ, που διενεργεί ήδη έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της γερμανικής Εισαγγελίας, «ένα άγνωστο άτομο προσέφερε σε εκδοτικούς οίκους προς δημοσίευση κρυφές φωτογραφικές λήψεις του Μίκαελ Σουμάχερ έναντι υψηλών χρηματικών ποσών». Μία φωτογραφία παραβιάζει «τα πιο προσωπικά δεδομένα» του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1.

Συνεργάτης ενός από τους εκδοτικούς οίκους, στους οποίος προτάθηκε το υλικό, αποκάλυψε, ότι η φωτογραφία δείχνει το Μίκαελ Σουμάχερ από πολύ κοντινή απόσταση στο κρεβάτι του πόνου στο σπίτι του. Η μάνατζερ του Γερμανού, Ζαμπίνε Κεμ, δήλωσε ότι υπέβαλλε ήδη μήνυση κατά του αγνώστου δράστη.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ έπαθε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στις 29 Δεκεμβρίου 2013 μετά από ένα ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο των γαλλικών Άλπεων και βρισκόταν επί μήνες σε κώμα. Από το Σεπτέμβριο του 2014 έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη βίλα του στην περιοχή της Γενεύης, ενώ η οικογένειά του προσπαθεί να μη διαρρέουν προς τα έξω πληροφορίες σχετικά με την πορεία της υγείας του.

Όπως φαίνεται, το αμείωτο ενδιαφέρον για το Σούμι βάζει σε πειρασμό κάποιους επιτήδειους, που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα και δεν σέβονται την κατάσταση του ασθενούς, προκειμένου να πλουτίσουν.


Πηγή: gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια