Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο στρατός θα ανακατασκεύασει το σπίτι του πολύτεκνου ανθυπασπιστή στη Χίο το οποίο κάηκε ολοσχερώς


Μετά την πυρκαγιά και ολοκληρωτική καταστροφή στην οικία του πολύτεκνου (με πέντε παιδιά) Ανθυπασπιστή εν αποστρατεία Δημοσθένη Καλούδη, στον Φραγκομαχαλά,στη Χίο η οικογένεια του οποίου βγήκε 


στην κυριολεξία στον δρόμο, ο Αρχηγός ΓΕΣ Βασίλειος Τελλίδης αποφάσισε να διατεθούν 35.000 ευρώ για να ξεκινήσουν αμέσως οι εργασίες αποκατάστασης. Κοστολογήθηκαν σε 69.600 ευρώ, ενώ  θα διατεθεί γι' αυτές η Διμοιρία κατασκευών του Τάγματος Μηχανικού, που έχει κατασκευάσει και αρκετές κατοικίες, που χρησιμοποιούν μόνιμα στελέχη.

Μετά τον Αρχηγό του ΓΕΣ, νέα εκδήλωση ενίσχυσης εκφράστηκε από τον Πανελλήν ιο Σύλλογο Αποστράτων εθελοντών Μακράς Θητείας, που ενίσχυσε, την πυρόπληκτη οικογένεια στον Φραγκομαχαλά με 4619 ευρώ.
Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω επιστολή: 
"Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι
Ο σύλλογος μας μετά από το κάλεσμα που απεύθυνε στους συναδέλφους και φίλους για ενίσχυση  της οικογένειας του ε.α Ανθστη(ΤΘ) κ.Καλούδη Δημοσθένη πού κάηκε το σπίτι του στην Χίο ,μετά από 4 ημέρες συγκέντρωσε το ποσό των  4.169 ευρώ χάριν στην ανταπόκριση των ε.α και ε.ε συναδέλφων των Ε.Δ και των Σ.Α καθώς και των ιδιωτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.
Επίσεις μετά από απόφαση του Δ.Σ του συλλόγου μας αποφασίστηκε η επιπλέον αποστολή του ποσού των 500 ευρώ από το ταμείο του συλλόγου μας για τόν ιδιο σκοπό.
Σημερα 30η Δεκεμβρίου 2016 εγινε η μεταφορά στο λογαριασμό του συναδέλφου μας των 2 ποσών μέσω τράπεζας Πειραιώς και εμβάσματος από Eurobank αντίστοιχα.
Για μια ακόμα φορά σύλλογός μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους ε.α και ε.ε του Σ.Ξ, της Π.Α και του Π.Ν  και των Σ.Α όλων των βαθμών και κατηγορίας προέλευσης που επώνυμα και ανώνυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, όλους τους ιδιώτες, τον  κ. Αρχηγό ΓΕΣ  και τον Δκτη της 96 ΑΔΤΕ ,την Ε.Α.Α.Σ και τα τοπικά της παραρτήματα που ενδιαφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή καθώς και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε  που προέβαλλαν το κάλεσμά μας.
Σας ευχόμαστε καλή χρονιά!!!
Ζήτω οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!!!
Ζήτω η Ελλάς!!!
εκ του Δ.Σ

alithia.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια