Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Γερολυμάτος: Ο γιος μου είναι οικογενειάρχης - Πιστεύω στη δικαιοσύνη

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα το πρωί, ο γιος γνωστού τραγουδιστή που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη ως μέλος κυκλώματος εκβιαστών, με
δράση τουλάχιστον από το 2006.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ένας 69χρονος μεσίτης, «εγκέφαλος» της σπείρας, και ένας 49χρονος, ενώ ένας συνεργός τους αναζητείται.

Οι τρεις συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβιασμούς, απειλές, εκρήξεις, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, οπλοκατοχή και παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες.
Για την υπόθεση μίλησε σήμερα, σε πρωινή εκπομπή ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος, καθώς ένας εκ των τριών που εμπλέκονται στην υπόθεση φαίνεται πως είναι ο γιος του.

Μιλώντας στην Χριστίνα Λαμπίρη, ο τραγουδιστής δήλωσε αισιόδοξος ενώ πιστεύει πως είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος. Όπως δήλωσε:

«Όλη αυτή η ιστορία με έχει πειράξει πάρα πολύ όπως και κάθε πατέρα ή μάνα. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο και έχει το δικό του σπίτι όπως κι εγώ έχω το δικό μου σπίτι. Ξέρω πάρα πολύ καλά το χαρακτήρα του και ξέρω και τι άνθρωπος είναι. Εγώ 45 ολόκληρα χρόνια πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, από μπράβους, από μαγκιές, από διάφορα πράγματα που συνέβησαν για να έχω καθάριο το όνομά μου, ώστε να μην μπορεί κανείς να μου πει τίποτα, και κανείς να μην μου προσάψει τίποτα. Σε αυτό λοιπόν, το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος μας. Είμαι σίγουρος ότι είναι απλός οικογενειάρχης, έχει δύο παιδάκια και θα λάμψει η δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά. Εγώ πιστεύω 100% στη δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος ότι είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος ή ότι κάτι έχει πάει κατά λάθος στραβά. Πιστεύω ότι θα τελειώσουν όλα αισίως».












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια