Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτοί είναι οι κωδικοί για να ξεκλειδώσετε τις κρυφές λειτουργίες του κινητού σας!


Είτε χρησιμοποιείτε ένα παλιότερο κινητό ή ένα smartphone, όλα τα κινητά τηλέφωνα έχουν ορισμένες κρυφές λειτουργίες, που είναι διαθέσιμες για όλους τους χρήστες. Αρκεί να γνωρίζετε τους κωδικούς που τις… ξεκλειδώνουν:

Για IPHONE:

#31#: Απόκρυψη
Για να αποκρύψετε τον αριθμό σας όταν καλείτε κάποιον/α.

*#06#: Ταυτότητα συσκευής
Αυτός ο κωδικός είναι πραγματικά πολύ χρήσιμος, καθώς είναι κάτι σαν την ταυτότητα της συσκευής σας. Έτσι, σε περίπτωση κλοπής ή αν το χάσετε για την εύρεσή της είναι απαραίτητος ο μοναδικός κωδικός της συσκευής σας, τον οποίο μπορείτε να μάθετε χρησιμοποιώντας αυτά τα ψηφία.

*#30#: Απενεργοποιεί την αναγνώριση κλήσεων
Σε περίπτωση που θέλετε να απενεργοποιήσετε την αναγνώριση κλήσεων πατήστε τον παραπάνω κωδικό.

*33*#: Απενεργοποιεί τις εξερχόμενες κλήσεις
Αν θέλετε για οποιονδήποτε λόγο να απενεργοποιήσετε τις εξερχόμενες κλήσεις, πατήστε αυτό τον κωδικό. Για να απενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία πιέστε #33*pin#.

*3370#: Ενεργοποίηση τη EFR κωδικοποίησης
Το EFR είναι η κωδικοποίηση που βελτιώνει την ποιότητα της ομιλίας. Η συγκεκριμένη λειτουργία όμως μειώνει τη διάρκεια και τη ζωή της μπαταρίας. Για να απενεργοποιήσετε το EFR πατήστε #3370#.

Για τα Android:

#31#: Απόκρυψη
Η απόκρυψη είναι παντού ίδια.

*#06#: Ταυτότητα συσκευής
Εκτός από την απόκρυψη ίδιος είναι και ο κωδικός για την ταυτότητας της συσκευής σας.

*#*#4636#*#*: Πληροφορίες
Εντοπίστε ένα σήμα Wifi αρκεί να θυμάσαι τον παραπάνω κωδικό. Όπως, επίσης, μπορείς να ενημερωθείς για την κατάσταση της μπαταρίας ή να λάβεις άλλες χρήσιμες πληροφορίες, πατώντας τα συγκεκριμένα πλήκτρα.

*#*#7780#*#*: Επιστροφή στις αρχικές ρυθμίσεις
Τις αρχικές ρυθμίσεις του κατασκευαστή, γι’ αυτό η χρήση του συγκεκριμένου κωδικού χαρακτηρίζεται και «Hard Reset». Σκεφτείτε το καλά πριν χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο κωδικό γιατί μπορεί να χάσετε τα αρχεία και τις εφαρμογές σας.



Πηγή: brightside.me, news.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια