Έξι μήνες χωρίς αποζημίωση παραμεθορίου οι στρατιωτικοί


Απογοητευμένη η Ένωση Στρατικών Περιφέρειας Ηπείρου από την στάση της πολιτείας, που συνεχίζει να μην δίνει την αποζημίωση παραμεθόριου σε όσους υπηρετούν στα ελληνικά σύνορα, κρατώντας την χώρα μας ασφαλή, σε αυτούς του δύσκολους καιρούς.

 Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Ένωσης:

«Οι Έλληνες Στρατιωτικοί που υπηρετούν στα σύνορα της Πατρίδας μας συνεχίζουν για έξι (6) συνεχόμενους μήνες να μην λαμβάνουν την αποζημίωση παραμεθορίου.Η Ένωση εκφράζει την απογοήτευση των μελών της που βλέπουν για άλλη μια φορά να γίνεται διάκριση της Πολιτείας  εις βάρος των Στρατιωτικών.
Καλούμε τους βουλευτές όλων των κομμάτων να προβούν άμεσα σε ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί αυτή η αδικία και να θεσμοθετηθεί επιτέλους το επίδομα παραμεθορίου και για τους Στρατιωτικούς.
Η Ένωσή μας θα αγωνιστεί με όλα τα έννομα μέσα που διαθέτει να προασπίσει τα δικαιώματα των συναδέλφων.Καλεί όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.
Συνεχίζουμε τον αγώνα δίπλα στους συναδέλφους και μόνο. Μακριά από κομματικούς συνδικαλισμούς. Τίποτε δεν χάθηκε! Συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και αποφασισμένοι.»