Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα δώρα στους τροχονόμους από την ηγεσία

Δώρα σε τροχονόμους στην Αττική έδωσαν, όπως συνηθίζεται, πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ:Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός της
Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Χρήστο Δραγατάκη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο Βλάσιο Βαλατσό, προσέφεραν σήμερα (31.12.2016) το μεσημέρι, εθιμοτυπικά δώρα σε τροχονόμους, ρυθμιστές κυκλοφορίας στο Σύνταγμα (συμβολή των οδών Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) και στην Καισαριανή (διασταύρωση της Λεωφόρου Μεσογείων και Κατεχάκη).
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Νίκος Τόσκας συνεχάρη το προσωπικό για το έργο που επιτελεί στον τομέα της οδικής ασφάλειας και ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, δύναμη, ελπίδα και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον.
Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από την Προϊσταμένη Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Βουτσέλα και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου, Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Ελευθεράκη, ευχήθηκαν και προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο, στην Κηφισιά (Πλατεία Πλατάνου).
Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγο Βασίλειο Τζίγκο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχο Δημήτριο Σωτηρόπουλο, ευχήθηκαν και προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο, στο Αιγάλεω (συμβολή της Ιερά Οδού με την Θηβών).
Επιπλέον ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Γρηγοράκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Φώσκολος και η Εκπρόσωπος Τύπου του Σώματος, Αστυνόμος Β’ Ιωάννα Ροτζιώκου, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στον Πειραιά (Πλατεία Κοραή).
Τέλος, δώρα σε τροχονόμο προσέφεραν και ο Προϊστάμενος Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κωτσάκης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Πέτρος Γραμμένος, στη Γλυφάδα (συμβολή της Λ. Ποσειδώνος και Γρ. Λαμπράκη).


Καισαριανή


Κηφισιά














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια