Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προς ηγεσία της ΕΛΑΣ ενταύθα - Μην αφήνετε τους αστυνομικούς βορά στην προπαγάνδα των χρυσαυγιτών νεοναζί

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες ώρες με αφορμή την τρικυμία για τα πενθήμερα, σχόλια ατόμων που είτε δήλωναν αστυνομικοί, είτε
έγραφαν δεικτικά κείμενα σε κλειστές ομάδες αστυνομικών ή κάτω από ανοιχτές αναρτήσεις προβεβλημένων μελών της αστυνομικής οικογένειας στο facebook.

Οι κ.κ. σπεκουλαδόροι προπαγανδιστές- γκεμπαιλίσκοι νεοναζί, δεν έχασαν όλες τις προηγούμενες ώρες της αμφιβολίας και της αστάθειας με ευθείες δηλώσεις ή με υπαινικτικούς νυγμούς την ευκαιρία να απλώσουν υποδόρια το δηλητήριο της αμφισβήτησης όλων ανεξαιρέτως των νυν και προηγούμενων κυβερνώντων.

"Τώρα ποια ξέρεις τι πρέπει να κάνεις" ή "τώρα ξέρεις τις πρέπει να ψηφίσεις" ήταν μεταξύ των μηνυμάτων που εκτόξευσε κατά ριπάς στο διαδίκτυο το επιχειρησιακό κέντρο προπαγάνδας των νεοναζί.

Και το απλό ερώτημα προς την ηγεσία είναι. Αφού υπήρχε λύση γιατί αφέθηκε ζωτικός χώρος στην προπαγάνδα των νεοναζί; Γιατί πρέπει κάθε φορά να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ώστε οι αστυνομικοί να αφήνονται βορά στην σπέκουλα της εγκληματικής οργάνωσης με επίφαση πολιτικής νομιμότητας.

Ο εκδημοκρατισμός της αστυνομίας κ.κ. της ηγεσίας ξεκινά από την ηγεσία, η οποία πρέπει και να θεραπεύει, αλλά κυρίως να προλαμβάνει.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια