Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στη Λάρισα ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας (φωτογραφίες)


Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεών του στην Περιφέρεια, επισκέπτεται από χθες (9 Δεκεμβρίου 2016) το Νομό Λαρίσης, όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς Φορείς.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Αρχηγός συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, επισκέφθηκε διαδοχικά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό, τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιο.
 
Στη συνέχεια, μετέβη στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, όπου τον υποδέχθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Αγάκος.
 
Ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών της Λάρισας και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς σε θέματα αστυνομικής φύσεως, τα οποία απασχολούν τις Υπηρεσίες του Νομού, ενώ παράλληλα έδωσε τις δέουσες κατευθύνσεις για την αντιμετώπισή τους και συζήτησε θέματα που αφορούν την ανθρωποκεντρική διοίκηση των Αστυνομικών Υπηρεσιών και την εξωστρεφή δράση της Αστυνομίας στις τοπικές κοινωνίες, με σκοπό τη δημιουργία σταθερών ειλικρινών σχέσεων κατανόησης, αποδοχής και δημιουργίας.
 
Το πρόγραμμα επισκέψεων του κ. Αρχηγού στη Λάρισα ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, όπου συναντήθηκε με διαδοχικά με τα προεδρεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Θεσσαλίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας, του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής & Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Λάρισας και της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA).
 
Οι επισκέψεις του κ. Αρχηγού συνεχίζονται σήμερα σε αστυνομικές Υπηρεσίες και Φορείς των Τρικάλων και της Καρδίτσας.
 
 
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια