Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεά της Ισμαήλος ΑΕ στη ΔΕΑΔ

Αθλητικό υλικό δώρισε στη Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων η εταιρεία Ισμαήλος ΑΕ, όπως διαβάζουμε σε ανακοίνωσή της. Διαβάστε τη και δείτε φωτογραφίες: Στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε τον δύσκολο καθημερινό αγώνα των ΕΚΑΜ και την τόσο σημαντική προσφορά τους προς στην κοινωνία μας.

Η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ.) είναι ένα επίλεκτο τμήμα των ειδικών δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο έχει συγκροτηθεί για τη διεξαγωγή εξαιρετικά δύσκολων και απαιτητικών επιχειρήσεων και για την αντιμετώπιση καταστάσεων υψηλού κινδύνου (τρομοκρατικές ενέργειες, συλλήψεις βαριά οπλισμένων κακοποιών, αεροπειρατείες, απαγωγές ομήρων, κ.τ.λ).


Έχοντας λοιπόν ως γνώμονα ότι  τα στελέχη της Μονάδας τυγχάνουν ειδικής εκπαίδευσης, τόσο στις διαδικασίες δυναμικών επεμβάσεων όσο και στον ειδικό προστατευτικό ή τον εξοπλισμό επεμβάσεων που χρησιμοποιούν, η εταιρία μας δώρισε αθλητικό υλικό για να μπορεί να ανταπεξέρχεται με επιτυχία στο απαιτητικό δύσκολο και ιδιόμορφο έργο της.

Η εν λόγω ευγενική χορηγία έλαβε μέρος στις 08 Νοεμβρίου στα γραφεία της διοίκησης των Ειδικών Δυνάμεων όπου το σύνολο του προσωπικού έλαβε απο τον Κο. Πάνο Ισμαήλο τον αθλητικό εξοπλισμό όπως παπούτσια κ.α.
 
Στην δύσκολη εποχή που ζούμε, τέτοιες κινήσεις μόνο θετικά μπορούν να χαρακτηριστούν. Αποδεικνύουν πως πίσω από τα γυαλιστερά αμαξώματα, τις πωλήσεις και τα αστέρια, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται για το κοινό καλό και τον συνάνθρωπο τους.


"Θεωρώ υποχρέωσή μας, με όποιον τρόπο μπορούμε να συμβάλουμε  στην προσπάθεια που κάνετε καθημερινά και δεσμεύομαι προσωπικά να είμαστε κοντά σας με κάθε τρόπο". Πάνος Ισμαήλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια