Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μετά τον πρωτοετή Εύελπη, άλλο ένα παιδί του Χαμόγελου σκορπάει συγκίνηση και περηφάνια

Μετά τον Νέστορα , ο οποίος πριν λίγες ημέρες ορκίστηκε Εύελπις, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση, άλλο ένα Παιδί του Χαμόγελου, ο Αλέξανδρος χαρίζει απλόχερα υπερηφάνεια


 παίρνοντας το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Το χαμόγελο έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:

Περήφανη και συγκινημένη η οικογένεια του «Χαμόγελου» παρακολούθησε την ορκομωσία του Αλέξανδρου που πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας!

Μικροί και μεγάλοι, έδωσαν το πιο δυνατό και ζεστό χειροκρότημά τους στον Αλέξανδρο που κατάφερε να πετύχει το στόχο του μετά από πολύ κόπο, διάβασμα και άγχος έχοντας πάντα δίπλα του τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους εθελοντές του σπιτιού που μεγάλωσε! Δίπλα του και η Cosmote που τον στήριξε μέσω του προγράμματος υποτροφιών για φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους συμβάλλοντας στην κάλυψη των αναγκών του!

Ο Αλέξανδρος ήρθε στην οικογένεια του «Χαμόγελου» σε ηλικία 7 ετών, μαζί με τον κατά 2 χρόνια μικρότερο αδερφό του. Ένα παιδί ώριμο, με σύνεση, στόχους και όνειρα! Από μικρός πετύχαινε ότι και αν είχε στο μυαλό του, προκαλώντας τον θαυμασμό των γύρω του.

Σήμερα, κάνει το μεταπτυχιακό του, έχοντας πάρει υποτροφία στο Alba Business School με κατεύθυνση στην Τουριστική Διοίκηση.

Αλέξανδρε, σε ευχαριστούμε για το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στην οικογένειά σου! Σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και να ξέρεις πως θα είμαστε πάντα δίπλα σου για ότι κι αν χρειαστείς! 
Και εις ανώτερα!



Ο Νέστορας ευχαρίστησε τον κόσμο που έσπευσε να τον συγχαρεί μέσα από τη σελίδα του Χαμόγελου του Παιδιού στο facebook, γράφοντας:

"Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα λόγια σας και τις ευχές σας, αλλά κυρίως ευχαριστώ το χαμόγελο του παιδιού και την οικογένεια μου που μου έδωσαν την ευκαιρία να πετύχω τον στόχο μου και θα μου δίνουν δυνάμεις να πετύχω και τους επόμενους."













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια