Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πελάτισσες «ξάφρισαν» κομμωτήριο στο Λαγκαδά- Η μία κουρευόταν και η άλλη έκλεβε! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Όσκαρ»… πρωτοτυπίας φαίνεται πως διεκδικεί επάξια ένα ντουέτο γυναικών αλβανικής καταγωγής στον Λαγκαδά, προκειμένου να κλέψουν διάφορα αναλώσιμα από κομμωτήριο στο κέντρο του
Λαγκαδά.

Οι δύο φίλες και χρόνια πελάτισσες του συγκεκριμένου κομμωτηρίου στον Λαγκαδά πήγαν όπως συνήθιζαν για μια περιποίηση των μαλλιών τους και όλα έδειχναν φυσιολογικά. Ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε ότι το κούρεμα της μίας εκ των δύο γυναικών θα κόστιζε κάτι παραπάνω στην ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου.
Πατήστε πάνω στην εικόνα
Όπως φάνηκε στοvideoαπό το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που κατέγραψε καρέ καρέ την κλοπή στο κομμωτήριο, η μία κουρευόταν απασχολώντας την κομμώτρια ενώ η άλλη επιδιδόταν σε ένα ρεσιτάλ κλεψίματος. Σε ρόλο συνεργού η μία γυναίκα που κουρευόταν έβλεπε από τον καθρέφτη τη φίλη της και της έδινε οδηγίες για το που να… χτυπήσει. Και όλα αυτά φυσικά στη μητρική τους γλώσσα ώστε να μην το αντιλαμβάνεται η κομμώτρια.
Και όλη αυτή «επιχείρηση» στήθηκε από τις δύο Αλβανίδες προκειμένου να αρπάξουν λεία που περιείχε… ένα ζελέ μαλλιών, ένα λάδι μαλλιών και μία λακ.
Όπως φαίνεται και στο video, η δράστρια με περίσσια τέχνη βάζει το πρώτο κλαπέν αντικείμενο στην τσέπη του μπουφάν, στη δεύτερη με ταχυδακτυλουργικό τρόπο το έβαλε μέσα στο μανίκι της μπλούζας της και στην τρίτη ανάμεσα στα πόδια της. Μάλιστα, για να μην κινήσει υποψίες, κάθε αντικείμενο που έπαιρνε από την προθήκη στη συνέχεια τακτοποιούσε τις θέσεις των υπολοίπων για μην φαίνεται το κενό.
Η ιδιοκτήτρια έχει ενημερώσει την Αστυνομία και θέλησε με την δημοσιοποίηση αυτού του βίντεο να κινητοποιήσει  τους καταστηματάρχες, προκειμένου να μην συμβεί και σε αυτούς. 
http://lagadas.net/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια