Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί λέει ο Έλληνας που σώθηκε από τα πυρά του αστυνομικού στην Άγκυρα

Τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν ο Ρώσος διπλωμάτης Αντρέι Καρλόφ δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς στα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας στο Κέντρο Μοντέρνας Τέχνης
της τουρκικής πρωτεύουσας περιγράφει στους οικείους του Έλληνας ομογενής που είχε την κακή τύχη να είναι παρών στο τρομακτικό περιστατικό. Τα όσα έζησε ο κ. Αναστάσιος Ζυμπιρικάκης, ο οποίος δέχθηκε κι αυτός τα πυρά του δράστη, μεταφέρουν στο protothema.gr συγγενείς του αυτόπτη μάρτυρα. 


Ο κ. Αναστάσιος Ζυμπιρικάκης τη στιγμή των πυροβολισμών βρισκόταν στο περίπτερό του καθώς συμμετείχε στην έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας στον δημοτικό εκθεσιακό χώρο της Άγκυρας.

Τη στιγμή που ο Τούρκος δράστης άνοιξε πυρ κατά του Ρώσου πρέσβη και στη συνέχεια πολιτών, ο Έλληνας ομογενής βρισκόταν πολύ κοντά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα χέρια και στα πόδια, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ο κ. Αναστάσιος Ζυμπιρικάκης δέχθηκε μια σφαίρα στο δεξί χέρι και έφερε εκδορές στο πόδι του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Άγκυρας, όπου οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να γίνει επέμβαση.

Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αφαίρεση της σφαίρας από τον αγκώνα του, το οποίο στέφθηκε με επιτυχία και πλέον περιμένει το εξιτήριο το οποίο θα παραλάβει πιθανώς αύριο.















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια