Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο της αντιτρομοκρατικής "δένει" το καμένο ΙΧ με το όχημα διαφυγής των τρομοκρατών, Καρέ καρέ η τοποθέτηση της βόμβας

Βίντεο με τον τρομοκράτη να τοποθετεί τη βόμβα στην οδό Σταδίου και στο υπουργείο εργασίας έχει κι επεξεργάζεται η αντιτρομοκρατική, ενώ από το
ίδιο βίντεο «επισημοποιείται» η σχέση του καμένου αυτοκινήτου στα Εξάρχεια με το όχημα διαφυγής των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr στο βίντεο φαίνεται ο τρομοκράτης  που κρατά την τσάντα με την βόμβα και φορά κουκούλα, να βγαίνει από την πόρτα του συνοδηγού και να τοποθετεί τον μηχανισμό και στη συνέχεια να επιστρέφει στο γκρίζο toyota yaris.

Περίπου τρία τέταρτα πριν από την επέμβαση των πυροτεχνουργών στη Σταδίου για την απενεργοποίηση με ελεγχόμενη έκρηξη  της βόμβας που από αστοχία δεν εξερράγη, οι τρομοκράτες πυρπόλησαν στην πλατεία Εξαρχείων το όχημα της διαφυγής τους. Όπως συνήθιζε στο παρελθόν η 17Ν οι τρομοκράτες «φόρεσαν»  πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούν σε ΙΧ ίδιας μάρκας και χρώματος. Η ιδιοκτήτρια, μια γυναίκα στα βόρεια προάστια βρέθηκε, όπως και το αυτοκίνητο της κανονικά παρκαρισμένο στη θέση του.

Το πυρπολημένο όχημα των τρομοκρατών έχει κλαπεί πριν από περίπου ένα χρόνο. Συνεπώς, από τη «συνδεσμολογία» των στοιχείων οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής είναι παραπάνω από βέβαιοι ότι το καμένο ΙΧ ήταν αυτό των τρομοκρατών.

Οι ίδιοι αξιωματικοί επιμένουν ότι πρόκειται για τρομοκράτες νέας κοπής, ή νέας γενιάς, άπειροι ακόμη και ειδικά ο πυροτεχνουργός που χρησιμοποίησαν για την κατασκευή της βόμβας, όμως είναι εξίσου σίγουροι αφενός ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψουν, αφετέρου πως θα είναι βελτιωμένοι και στις κατασκευές και στις επιδόσεις τους.  
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια