Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία μελών ΔΣ της Ένωσης Αττικής

Δημοσιεύουμε μήνυμα, που μας απέστειλαν αστυνομικοί-αναγνώστες του bloko.gr: Δυστυχώς για ακόμα μια φορά ως μέλη του Δ.Σ με τον  συνδυασμό '' Μαζί για την Ένωση '' διαπιστώνουμε
αδυναμία επικοινωνίας και συνεργασίας με την ''πλειοψηφία'' της Ένωσης Αττικής.

Καταγγέλλουμε ως αντισυνδικαλιστική συμπεριφορά και πρακτική, την μη υλοποίηση ομόφωνης απόφασης του ΔΣ, για χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των συναδέλφων και το μοίρασμα δωροεπιταγών αξίας 15 ευρώ.

Δεν κατανοούμε πως μπορεί να λειτουργήσει η ένωση και να παράξει το οποιοδήποτε έργο αγνοώντας το συλλογικό όργανο που είναι το ΔΣ, το μόνο αρμόδιο να λαμβάνει και να υλοποιεί αποφάσεις. Επίσης δεν κατανοούμε τις ανακοινώσεις της ΄΄πλειοψηφίας΄΄ που ως στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό των συναδέλφων , συνδέοντας την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και τις δωροεπιταγές με τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία θα εκδικασθούν μετά από ένα (1) μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 19/01/2017.

Σε ότι αφορά την προσφυγή στην δικαιοσύνη για νόθευση ή μη του εκλογικού αποτελέσματος, αυτό αποτελεί υποχρέωση μας, προκειμένου οι συνάδελφοι να είναι βέβαιοι και να γνωρίζουν εάν το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί την πραγματική βούλησή τους ή όχι.

θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι παχυλές αμοιβές μεγαλοδικηγόρων υπεράσπισης του εαυτού τους και όχι της Ένωσης, δεν θα χρεωθούν στους συναδέλφους και δεν έχουν σχέση με την μη υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του ΔΣ, έστω και αν αυτό τελεί υπό την αίρεση των ασφαλιστικών μέτρων και της αγωγής για νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος και επανάληψη των εκλογών.

Προς ενημέρωση τέλος των συναδέλφων δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι, από την πλευρά του συνδυασμού  '' Μαζί για την Ένωση'', τα όποια δικαστικά έξοδα απαιτηθούν θα καλυφθούν αποκλειστικά από εμάς τους ίδιους. 

Τα μέλη του ΔΣ
-----------------------
Γκιουρτζίδης Δημήτρης
Δριβάκος Γιώργος
Ελευθεράκης Γιώργος
Ζεντέφης Αργύρης
Κουζής Βασίλης
Μπέη Χαρά











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια