Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Ευεργετημένους" κακοποιούς βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από την έκρηξη της εγκληματικότητας

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πληθώρα εγκληματικών περιστατικών μεταξύ των οποίων και αρκετά αιματηρά, μπήκαν όχι μόνο ως είθισται στο ερευνητικό αλλά
και στο αναλυτικό ενδιαφέρον των διωκτικών υπηρεσιών ασφάλειας.

Και όπως φαίνεται, από πληροφορίες του bloko.gr, καταλήγουν σε κάποια υψηλής αξίας κι ενδιαφέροντος συμπεράσματα. Οι εγκληματικές ενέργειες που μπήκαν στο μικροσκόπιο ήταν κατά κανόνα βαριά αδικήματα όπως οι απανωτές ένοπλες ληστείες σε χρηματαποστολές, σε καταστήματα μεγάλων εταιρειών και πολύ πρόσφατα στην αλλαντοβιομηχανία Υφαντής.

Από την ανάλυση των ενεργειών προκύπτουν εντυπωσιακά κοινά δεδομένα και ομοιότητες τόσο στις περιγραφές του τρόπου δράσης των κακοποιών, όσο και στη γενικότερη μεθοδολογία της τακτικής που ακολουθούν μέχρι το τελικό χτύπημα.

Από τα παραπάνω, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το νέο κόκκινο κύμα της εγκληματικότητας πηγάζει από τα δυτικά προάστια και από συνοικίες στις οποίες διαμένουν ομογενείς από χώρες της πρώην ανατολικής Ευρώπης.

Άλλο συμπέρασμα; Ότι πρόκειται για κακοποιούς που πιάστηκαν στο παρελθόν, τους επιβλήθηκαν βαριές καταδίκες, αλλά βγήκαν τους τελευταίους μήνες από τις φυλακές, κάνοντας χρήσης των ευεργετικών μέτρων του νόμου Παρασκευόπουλου.

Γι' αυτό και δείχνουν τρομερά εξοικειωμένοι με την χρήση του όπλου, αλλά και δεν έχουν κανένα ενδοιασμό ή αναστολή στο να το σηκώσουν και να πυροβολήσουν.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια