Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δώρα από τους αστυνομικούς των Χανίων στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Τα δικά τους χριστουγεννιάτικα δώρα και παιχνίδια πρόσφεραν στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων την Παρασκευή το μεσημέρι. 

Η πρωτοβουλία των αστυνομικών έγινε εθελοντικά στο πλαίσιο της έκφρασης αλληλεγγύης προς ιδρύματα και φορείς που προσφέρουν καθημερινά βοήθεια και υπηρεσίες σε ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού.
Από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας η Ελένη Παπαθανασίου αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά στο προσωπικό και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ επεσήμανε ότι ενόψει των εορταστικών ημερών από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης αποφασίστηκε εθελοντικά όποιος επιθυμεί από το προσωπικό της Αστυνομίας να συνδράμει στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που θα προσφερθούν σε Ιερές Μητροπόλεις, κοινωνικές υπηρεσίες και ιδρύματα. «Είναι μια χειρονομία αλληλεγγύης και αναγνώρισης του σημαντικού έργου που προσφέρουν όλοι αυτοί οι φορείς», δήλωσε η κα Παπαθανασίου και πρόσθεσε ότι το προσωπικό της Αστυνομίας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα για παροχή βοήθειας.
Ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Γιώργος Λιμπινάκης εξέφρασε τις ευχές του για το νέο έτος και τόνισε ότι η Αστυνομία είναι πάντα κοντά στην κοινωνία: «Πιστεύουμε ότι τα Ιδρύματα που παρέχουν υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας χρειάζονται την αρωγή όλων μας», σημείωσε ο κ. Λιμπινάκης.
Από τη μεριά της η υπεύθυνη του παραρτήματος Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ Μάγκυ Αρσενίδη – Μανουσέλη ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για τα δώρα τους: «Σήμερα είχαμε μια ευχάριστη έκπληξη, το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων μας έφερε τα δώρα τους, τρόφιμα και παιχνίδια, και ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτή την κίνηση. Κάθε χρόνο ξέρουμε ότι το κάνει και βέβαια όποια βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη».
haniotika-nea.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια