Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: Άξιοι συγχαρητηρίων οι αστυνομικοί που είναι στο πεζοδρόμιο

Διαβάστε το συγχαρητήριο μήνυμα του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, που τα μέλη του δημοσίευσαν χθες στη σελίδα τους στο Facebook, αναφορικά με εξόρμηση αστυνομικών
δυνάμεων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου:


Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα (30/12/2016), εορταστικό και χαρούμενο κλίμα, όλος ο κόσμος τρέχει για να προετοιμαστεί για το οικογενειακό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, να αγοράσει δώρα και να φροντίσει υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής.
Κάποιοι όμως εργαζόμενοι συνάδελφοι πιστοί στο καθήκον τους, βγαίνουν για δουλειά- υπηρεσία το απόγευμα εκτάκτως μεσα στο κρύο για να προστατεύουν όλη την κοινωνία. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Διωξης Ναρκωτικών και των Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι με ισχυρό το αίσθημα της προσφορας, της αυταπάρνησης και του καθήκοντος, εξήλθαν για εξόρμηση εκτάκτως τέτοιες γιορτινές ημέρες και με το ζήλο τους συνελαβαν τρεις (3) εμπόρους ναρκωτικών στην πλατεία Αγίου Γεωργίου (περιοχή Ροτόντα), ανακουφίζοντας το πρόβλημα των κατοίκων της εκει περιοχής και δείχνοντας τους ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί είναι πάντοτε στο πλευρό τους.
Ας ελπίσουμε ότι η Διοίκηση αυτής της πόλης θα σκεφτεί να τους τιμήσει χορηγώντας ημερήσιες αναπαύσεις-ρεπό ως δώρο. Είναι ένας τρόπος για να τους δείξει ότι είναι δίπλα τους και ότι τους αναγνωρίζει έμπρακτα τον αγώνα και την υπερπροσπάθειά τους για το αγαθό της ασφάλειας όλων μας.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια