«Σκούπισαν» τη Θεσσαλονίκη οι Βεροιώτες αστυνομικοί της Δίωξης

Σε μεγάλη επιχείρηση κατά των ναρκωτικών βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας. Κατά τις
απογευματινές και βραδινές ώρες, σάρωσαν τη Θεσσαλονίκη, διάφορες περιπτώσεις εμπόρων και διακινητών χασίς. Πέρα από τη σύλληψη του 45χρονου εμπόρου το βράδυ (δείτε το σχετικό δελτίο εδώ), προέβησαν και σε τρεις ακόμα συλλήψεις για διακίνηση και κατοχή. Συγκεκριμένα:
Συνελήφθησαν χθες (20-12-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας 2 ημεδαποί ηλικίας 21 και 25 ετών για διακίνηση και κατοχή κάνναβης. Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους αλλά και στις οικίες τους και κατασχέθηκαν:
• 4 συσκευασίες που περιείχαν 103 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• 2 ζυγαριές ακριβείας,
• το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα τους.
Συνελήφθη χθες (12-12-2016) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του αλλά και στην οικία του και κατασχέθηκαν συνολικά 3 συσκευασίες που περιείχαν 60 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.