Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι λέει νέα διαταγή του αρχηγείου για τα νυχτερινά των αστυνομικών

Κι ενώ χθες ο υπουργός δημόσιας τάξης Νίκος Τόσκας έδωσε τη διαβεβαίωση στους συνέδρους της ΠΟΑΣΥ ότι το θέμα με τα κομμένα νυχτερινά θα ρυθμιστεί μέσα στην επόμενη μισθοδοσία προκειμένου αρκετοί από τους υπηρετούντες να μην κάνουν Χριστούγεννα με ακόμη περισσότερο κολοβωμένα έσοδα, το πρόβλημα ωστόσο με την "στειρότητα" του κωδικού κάποιους μήνες πριν από την εκπνοή του χρόνου, παραμένει αμετάβλητα άλυτο.

 Και όπως διαπιστώνετε, υπάρχει κατάχρηση δικαιούχων, δεδομένου ότι ακόμη και οι "αόρατοι" στην αστυνομία αστυνομικοί -όπως για παράδειγμα οι φρουροί ακόμη και τεθνεώτων, ή άλλοι που ενώ φαίνονται να εργάζονται αλλά προσφέρουν υπηρεσίες τους σε κλαμπ στο Γκάζι- τα λαμβάνουν κανονικά. 

Στο πλαίσιο αυτό και πάνω στη διπλή κατεύθυνση εξάλειψης του προβλήματος και καταβολής της αποζημίωσης στους πραγματικούς δικαιούχους, πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι υπαγορεύτηκε νέα διαταγή από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Κων. Τσουβάλα, σύμφωνα με την οποία η πιστοποίηση της νυχτερινής απασχόλησης θα γίνεται πλέον μόνο από τους επικεφαλής αξιωματικούς των υπηρεσίας.

Έτσι, θα λυθεί και ένα τρίτο πρόβλημα, όπως αυτό της απόδοσης ευθυνών σε όλους όσοι βάζουν πλασματική απασχόληση. 
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια